Šéf Ubisoftu potvrdil plány na vývoj remaků Assassin's Creed
i Zdroj: Ubisoft
Gaming Článek Šéf Ubisoftu potvrdil plány na vývoj remaků Assassin's Creed

Šéf Ubisoftu potvrdil plány na vývoj remaků Assassin's Creed

Josef Ventrča

Josef Ventrča

28. 6. 2024 13:30

Generální ředitel Yves Guillemont prozradil, že sérii Assassin's Creed v budoucnu čeká mnoho her, mezi kterými budou i remaky. Neupřesnil však, o které díly se jedná.

Reklama

Ubisoft chce oživit starší díly série Assassin's Creed, a proto plánuje vytvořit remaky některých dílů. V oficiálním rozhovoru v rámci společnosti generální ředitel Ubisoftu Yves Guillemont uvedl, že série Assassin's Creed se v budoucnu dočká řady her, včetně předělávek.

Ubisoft pravděpodobně pracuje na remaku Assassin's Creed Black Flag
i Zdroj: Ubisoft

Ubisoft pravděpodobně pracuje na remaku Assassin's Creed Black Flag

Remake jednoho z nejoblíbenějších dílů série Assassin's Creed je nejspíš ve výrobě. Insider vyvolal spekulace, že by v…

21. 1. 2024 18:30

„Zaprvé se hráči mohou těšit na některé remaky, které umožní vrátit se k dřívějším hrám. Ve starších dílech jsou světy stále nesmírně bohaté,“ řekl Guillemont. Dále uvedl, že fanoušky čeká spousta rozmanitých zážitků.

„Cílem je, aby hry Assassin's Creed vycházely pravidelněji, ale nebyly pořád stejné,“ upřesnil Guillemont. Dodal, že hráče čeká spousta dobrých věcí, včetně Assassin's Creed Hexe, který vývojáři oznámili letos. Podle šéfa Ubisoftu má být velmi odlišný od Assassin's Creed Shadows vycházejícího na podzim. Taky věří, že lidi budou překvapení.

Guillemont ale blíže neuvedl, jaké remaky se chystají. Server Insider Gaming však již dřív informoval o možné předělávce Assassin's Creed Black Flag, což měl potvrzené z věrohodných zdrojů uvnitř francouzské společnosti. Novináři navíc měli možnost vidět krátké záběry hlavní postavy Edwarda Kenwaye ve vylepšené verzi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama