30 killů za mapu? Mladičký donk předvádí neuvěřitelný Counter-Strike!
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/PRESS-GALLERY-Intel-Extreme-Masters-Katowice-2024-CSGO-/i-xR4LRcC/A
Esport CS 2 Článek 30 killů za mapu? Mladičký donk předvádí neuvěřitelný Counter-Strike!

30 killů za mapu? Mladičký donk předvádí neuvěřitelný Counter-Strike!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

15. 5. 2024 14:46

Mladá hvězda Spirit, donk, se i po více jak měsíční pauze ukazuje s neuvěřitelnými schopnostmi. Proti Aurora se mu podařilo na Ancientu vystřílet 31 killů.

Reklama

Spirit společně s talentovaným Danilem “donk” Kryshkovetsem mají za sebou již jednu výhru, konkrétně na IEM Katowice, kde ve finále rozdrtili FaZe skórem 3-0 na mapy.

Na BetBoom Dacha Belgrade bylo toho pro Spirit prvním utkáním. První mapou proti Aurora byl Dust2, který do výběru map byl vrácen až na tento event. Tam se donkovi tolik nedařilo, povedlo se mu vystřílet 18 zabití  na 17 smrtí.

Na Ancientu to pro mladičkého ruského střelce bylo jiné. V prvním poločase vyhráli 10 z dvanácti kol a donk si za celou délku mapy vystřílel absolutně neuvěřitelných 31 zabití na 13 smrtí. K tomu měl průměrné poškození za kolo 163,3.

V hlavní sestavě Spirit je donk pouze necelý rok, za tuto dobu se ale i díky němu týmu podařilo vyhrát nejen IEM Katowice 2024, ale také BetBoom Dacha 2023, kde se ve finále postavili Virtus.pro.

Spirit je zatím jediná organizace, za kterou donk kdy hrál. Od roku 2021 do poloviny 2023 v jejich juniorském týmu Spirit Academy a v loňském roce byl po odchodu několika členů Spirit přeřazen do hlavní sestavy. 

Doteď byla jeho cesta velmi zajímavá a na jeho velice nízký věk převelice  úspěšná. Dá se tak pouze předpokládat, že to takhle půjde i nadále. Kdo ví, třeba před svými osmnáctými narozeninami stihne i třetí CS titul.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama