Zpátky do školy s MSI a novou řadou notebooků k oslavě 20 let
Článek Zpátky do školy s MSI a novou řadou notebooků k oslavě 20 let

Zpátky do školy s MSI a novou řadou notebooků k oslavě 20 let

Komerční sdělení

S blížícím se začátkem nového školního roku je ideální čas se poohlédnout po notebooku, který vám usnadní nejen studium, ale i práci a volný čas. Společnost MSI, která slaví 20 let na trhu notebooků, představila řadu novinek, jež zaujmou svou všestranností a výkonem. Tyto modely jsou navrženy tak, aby vyhověly různým potřebám studentů, ať už jde o náročné technické výzvy, zábavu po vyučování nebo obojí.

Reklama

MSI se za dvě desetiletí stalo synonymem pro inovaci a kvalitu. Společnost vždy kladla důraz na technologický pokrok, přinášela na trh nové a odvážné produkty a díky tomu se stala jedním z lídrů v oblasti notebooků. K oslavě svého 20. výročí si připravila speciální akci, kdy k notebookům získáte dárek. Více zde.

Vzhledem k blížícímu se školnímu roku přichází MSI se širokou nabídkou notebooků, které osloví nejen studenty. Pokud hledáte přenosné zařízení do školy, které nabízí dostatečný výkon pro vaše studium a zároveň umožňuje i zábavu po vyučování, určitě si v portfoliu MSI vyberete. Společnost nabízí různé modely, z nichž každý má své specifické výhody, které si nyní podrobněji představíme. 

Zpátky do školy s MSI a novou řadou notebooků k oslavě 20 let

Katana 17 B12VFK-458CZ je jedním z nejuniverzálnějších modelů v nabídce MSI, který je ideální pro studenty hledající solidní výkon za dostupnou cenu. Tento notebook je vybaven výkonnou grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 4060 s 8 GB pamětí a MUX přepínačem, který umožňuje přímé přepínání mezi integrovanou a dedikovanou grafikou pro lepší energetickou účinnost. Kromě toho disponuje procesorem Intel Core i7 12650H, 1 TB SSD úložištěm a 16 GB RAM, což zajišťuje plynulý chod aplikací i multitasking. Notebook má 17palcový Full HD displej s obnovovací frekvencí 144Hz, který je ideální jak pro práci, tak i pro zábavu, včetně hraní her. I když tento model nenabízí prémiové materiály nebo ultraštíhlý design, za cenu 28 490 Kč poskytuje vynikající hodnotu pro studenty, kteří hledají spolehlivý nástroj pro své každodenní potřeby.

Pro ty, kteří potřebují vyšší výkon, je zde model Katana A17 AI B8VG-886XCZ. Tento notebook přináší vylepšení téměř ve všech směrech. V jeho srdci bije kombinace grafické karty RTX 4070 s 8 GB VRAM a procesor AMD Ryzen 9 8945HS, což z něj činí výkonný stroj nejen pro náročné aplikace, ale i pro hraní her na vysoké detaily. Kromě 1 TB SSD úložiště nabízí tento model také 32 GB RAM typu DDR5, což výrazně zvyšuje jeho schopnosti při práci s náročnými úlohami. Displej je dalším vylepšením - jde o matný QHD panel s obnovovací frekvencí až 240Hz, který zaručuje jemnější a plynulejší obraz, což oceníte nejen při práci, ale i při hraní her po studiu. Tento model je ideální pro studenty, kteří hledají maximální výkon a nekompromisní kvalitu. 

Zpátky do školy s MSI a novou řadou notebooků k oslavě 20 let

Pokud je pro vás klíčová přenositelnosti a dlouhý výdrž baterie, potom MSI Stealth 16 AI Studio A1VGG-033CZ stojí za pozornost. Tento notebook je navržen pro uživatele, kteří potřebují vysoký výkon na cestách, a to bez kompromisů. S váhou pod dva kilogramy a 16palcovým displejem o poměru stran 16:10 s rozlišením 2560 × 1600 je tento model ideální pro práci i zábavu na cestách. Uvnitř notebooku najdete procesor Intel Core Ultra 7 155H a grafiku RTX 4070, což zaručuje vysoký výkon i při náročnějších úkolech. Specifikace doplňuje 1 TB SSD, 32 GB RAM a nejnovější technologie Wi-Fi 7, která zajišťuje rychlé a stabilní připojení. S velkou 99,9Wh baterií je tento model ideální pro studenty, kteří často cestují nebo tráví dlouhé hodiny mimo domov a potřebují spolehlivý notebook s dlouhou výdrží. 

Zpátky do školy s MSI a novou řadou notebooků k oslavě 20 let

Pro uživatele, kteří potřebují kompaktní a snadno přenosný notebook pro každodenní kancelářskou práci a studium nabízí MSI model Prestige 13 AI Evo A1MG-037CZ. Tento 13,3palcový notebook je vybaven OLED displejem s vysokým rozlišením 2880 × 1800, který poskytuje nádherný obraz s živými barvami a vysokým kontrastem. Je ideální pro práci s textem, prezentacemi a dalšími kancelářskými úkoly. Notebook váží méně než 1 kg, což z něj činí jeden z nejlehčích modelů ve své kategorii. Kromě nízké hmotnosti nabízí také velkou 75Wh baterii, která zajišťuje dlouhou výdrž na jedno nabití, což je perfektní pro studenty, kteří jsou neustále v pohybu. Notebook je vybaven procesorem Intel Core Ultra 7 155H a 32 GB RAM, což zajišťuje dostatečný výkon pro každodenní úkoly i lehčí multitasking. 

Zpátky do školy s MSI a novou řadou notebooků k oslavě 20 let

Modely Katana A17 AI, Prestige 13 AI a Stealth 16 AI Studio využívají MSI AI Engine, který rozpoznává různé uživatelské scénáře a automaticky přizpůsobuje hardware pro dosažení optimálního výkonu. Díky tomu se můžete plně věnovat své práci, tvorbě nebo zábavě, zatímco technologie AI Noise Cancellation Pro poskytuje čistý zvuk i v rušném prostředí. 

Na závěr nelze opomenout čistě herní zařízení MSI Claw A1M-054CZ. Tento přenosný herní handheld je skvělou volbou pro studenty, kteří si chtějí užít hraní her i na cestách. Nedávná aktualizace BIOSu přinesla zvýšení výkonu, což z Claw dělá ještě lepšího herního parťáka. Tento model je vybaven 120Hz Full HD displejem, 1 TB SSD úložištěm, Wi-Fi 7 a má hmotnost pouhých 675 gramů, což z něj činí ideální zařízení pro hraní her kdykoliv a kdekoliv. Pro hráče, kteří hledají kompaktní, ale výkonné zařízení, je MSI Claw jasnou volbou. 

Zpátky do školy s MSI a novou řadou notebooků k oslavě 20 let

MSI přináší na trh širokou škálu notebooků a přenosných zařízení, která jsou připravena uspokojit potřeby různých typů uživatelů. Ať už hledáte notebook s ideálním poměrem ceny a výkonu, přenosný model s dlouhou výdrží nebo výkonné herní zařízení, MSI má pro vás to pravé řešení. 

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama