"Že jsou NaVi číslo jedna? Jsme spíš nastejno," věří si ropz
Esport CS:GO Článek "Že jsou NaVi číslo jedna? Jsme spíš nastejno," věří si ropz

"Že jsou NaVi číslo jedna? Jsme spíš nastejno," věří si ropz

Michael Douša

Michael Douša

15. 7. 2022 20:22

Na IEM Cologne jsme si odchytili nejnovějšího přírůstka FaZe a sebevědomí z něj jen zářilo

Reklama
Na IEM Cologne jsme si odchytili nejnovějšího přírůstka FaZe a sebevědomí z něj jen zářilo. Bude to na vítězství na IEM Cologne dost?

FaZe zatím na IEM Cologne měli opravdu jednoduchou práci - ani jeden ze zápasů, které hráli, pro ně neskončil prohrou, ba co víc, neztratili ani jednu mapu. A tím se jen tak někdo pyšnit nemůže. Bude to ale na případné vítězství stačit? A povede se jim vůbec postoupit do finále?

Robin "ropz" Kool má celkem jasno. Když jsme s ním měli možnost mluvit, působil v naprostém zenu a spokojen s tím, co si do semifinále přinesou. "Že jsou NaVi číslo jedna na světovém žebříčku pro mě vlastně nic neznamená," odtušil estonský střelec. "Před IEM Dallas a BLASTem jsme neměli čas na trénink, takže to nedopadlo moc dobře. My jsme nějaké body do světového rankingu ztratili, oni nabrali, formou jsme ale nastejno." 

"Že jsou NaVi číslo jedna? Jsme spíš nastejno," věří si ropz

Photo credits: Helena Kristiansson, ESL Gaming

"Kdo patří na světovou špičku, rozhodne teprve tenhle turnaj," uznává člen FaZe. A žebříček HLTV mu dává téměř za pravdu - NaVi a FaZe dělí pouze 20 bodů z tisíce, takže následující dny buď budou znamenat opět zvrat, a nebo upevnění solidní pozice ukrajinsko-ruského celku.

FaZe si díky vítězstvím zařídili vstupenku do semifinále, nyní musí jen vyčkat na to, proti komu se v Kolíně nad Rýnem postaví - buď to budou španělští Movistar Riders, nebo celosvětový mix Liquid. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama