[WoT] Wargaming jde do sebe, zrušil Halloweenský event!
Gaming WoT Článek [WoT] Wargaming jde do sebe, zrušil Halloweenský event!

[WoT] Wargaming jde do sebe, zrušil Halloweenský event!

Thundarr

Thundarr

31. 10. 2019 15:42

Oficiální oznámení dlouho očekávaného režimu Halloween by se mělo objevit dnes ve všech regionech.

Reklama

Letos byl opět ve World of Tanks oznámen event na oslavu Halloweenu! Měli jsme se připravit na vzrušující nový režim PvE, ve kterém bychom bojovali se zlem v nepřátelském prostředí, které se během bitvy mění.

Tento rok se Ito Masahiro, umělecký ředitel prvních tří her série Silent Hill, podílel na práci právě na chystaném režimu Halloween. Jeho tvůrčí přínos měl dodat lesk atmosféře a vizuálním efektům v této akci!

Bohužel Wargaming oznámil, že tento event ruší, jelikož se vývojářům nepovedlo odstranit zásadní problémy (bugy) režimu. Musím říct, že i když jsem se na tento režim těšil, jsem rád, že jej Wargaming zrušil, pokud nebyl dostatečně vyladěn na ostrý provoz. Wargaming již několikrát vypustil novinky, ve kterých následně musel opravovat problémy malými aktualizacemi. Myslím, že toto je daleko lepší cesta. I když budeme o tento režim ochuzeni, je stále lepší jej pozdržet, než vydat něco, co by bylo nehratelné. Za tento přístup si Wargaming zaslouží palec nahoru, i když smutný.

Vyjádření Wargamingu

Drazí Velitelé ,

Mít vzájemně otevřený a transparentní dialog znamená, že někdy musíme doručovat i špatné zprávy. Opravdu si proto vážíme vašeho pochopení.

Na letošním WG Festu jsme oznámili návrat halloweenského režimu v předělaném formátu.

Náš tým pracoval opravdu tvrdě na tom, aby se tento režim dostal včas do rukou hráčů. Bohužel se nám ale navzdory všem snahám nepodařilo opravit velké množství bugů a technických chyb včas na spuštění akce. Obáváme se, že halloweenská akce ve svém současném stavu není ten typ zážitku, který vám chceme zprostředkovat.

V poslední době jsme narazili na podobné problémy při spouštění jiných herních aktivit a neradi bychom takové situace zažívali znovu. Spustit tento režim s bugy a problémy jen proto, abychom ho stihli včas vydat na Halloween, by zkrátka nenaplnilo kvalitu, o kterou se snažíme. S tím vším na paměti jsme nuceni tuto akci pro rok 2019 zrušit .

Zcela pochopitelně tato informace mnoho z vás zklame. Víme, že okolo této akce panuje vždy velké nadšení. Spolehněte se, že náš tým bude nadále pracovat na tom, aby vám přinesl jiné vzrušující akce pro rychle se blížící sezónu svátků.

Přijměte prosím mou upřímnou osobní omluvu, především ti z vás, kteří se na tento režim těšili. Náš tým je odhodlán vzít si z této nešťastné situace ponaučení a polepšit se. Zůstaňte s námi pro další informace. Brzy vám dáme vědět, které akce vám vynahradí zrušený Halloween!

Uvidíme se na bojišti, Velitelé!

Anton Pankov,

Operations Director, World of Tanks

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama