World of Warcraft bude aktivní dalších dvacet let
i Zdroj: Blizzard
Gaming WoW: WW Článek World of Warcraft bude aktivní dalších dvacet let

World of Warcraft bude aktivní dalších dvacet let

Josef Ventrča

Josef Ventrča

5. 11. 2023 14:25

Vývojáři mají velké plány. Populární MMORPG se končit nechystá.

Reklama

Během BlizzConu 2023 společnost Blizzard odhalila své nadcházející plány se sérií World of Warcraft. Do oblíbeného MMORPG zavítá třídilné rozšíření The Worldsoul Saga, která má připravit půdu na dalších dvacet let vyprávění ze světa Azerothu.

Blizzard zveřejnil plány na pravidelné rozšiřování Diabla 4
i Zdroj: Blizzard Entertainment

Blizzard zveřejnil plány na pravidelné rozšiřování Diabla 4

Diablo 4 by mělo být pravidelně aktualizováno a to prostřednictvím ročních rozšíření, tvrdí Blizzard. Studio na hře plánuje…

6. 9. 2023 15:30

Už v příštím roce vyjde první díl s názvem The War Within. K němu si vývojáři rovnou připravili i CGI trailer, který doplnil prohlášení výkonného ředitele celého světa Warcraftu Chrise Metzena. Série se vrací k Titánům a odhalí, co jsou skutečně zač a jaké mají úmysly s celým fiktivním světem. V prvním dějství se hráči vydají prozkoumat tajemství Nerubian Empire.

V dalších letech pak vyjdou pokračování. Midnight zavede uživatele na elfský Quel'thalas, kde budou čelit armádám frakce The Void. Poslední rozšíření The Last Titan se bude odehrávat v Northrendu, ve kterém se hráči seznámí s tajemstvími Titánů.

V roce 2024 uplyne dvacet let od vydání prvního World of Warcraft. The Worldsoul Saga dle tvůrců má být mostem mezi posledními a následujícími dvěma dekádami vyprávění. Jedná se tak o nesmírně ambiciózní počin.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama