Warfair, nová hra od Wargamingu pro mobily
Gaming Článek Warfair, nová hra od Wargamingu pro mobily

Warfair, nová hra od Wargamingu pro mobily

Thundarr

Thundarr

20. 11. 2017 13:48

Divize Wargaming Mobile vydala novou mobilní hru s názvem Warfair. Tentokrát se jedná o RTS.

Reklama

Divize Wargaming Mobile vydala novou mobilní hru s názvem Warfair. Tentokrát se jedná o RTS z blízké budoucnosti. Momentálně je již k dispozici na filipínských platformách Android a iOS. Hra je prozatím v Beta verzi a již brzy se objeví i v ostatních regionech. Velikost hry je 374 MB.

Warfair, nová hra od Wargamingu pro mobily

Apple Store: https://itunes.apple.com/ph/app/warfair/id1296187379 Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wgmobile.warfair

Informace o hře

Warfair patří mezi novou generaci mobilních her pro více hráčů v reálném čase. Můžete ovládat jednotky, kontrolovat mapu a porazit svého soupeře. Sbírejte a upgradujte desítky jednotek, jako je například silný Leviathan nebo mobilní pevnosti Scylla či Firestarter. Vytvořte se klan kamarádů, abyste mohli sdílet karty a potom si vytvořit vlastní taktické centrum.

Má cenu hru stáhnout? Myslím, že ano. Interaktivní ovládání jednotek, plánování, strategie, tvorba jednotek a konfigurace. Hra vypadá opravdu zajímavě. ​O tom, jaká hra je, vypovídá video z hraní této nové akce. Pokud máte rádi strategie, bude vás tahle zabíječka času na telefonu rozhodně bavit.

Stránka hry: https://playwarfair.com/

Upoutávka na hru:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama