Ví Doublelift, proč se stávkuje v LCS?
Esport League of Legends Článek Ví Doublelift, proč se stávkuje v LCS?

Ví Doublelift, proč se stávkuje v LCS?

Jakub Kavka

Jakub Kavka

9. 6. 2023 13:35

Slavný veterán LCS svými myšlenkami, značně pobouřil LoL komunitu.

Reklama

Doublelift vždy byl na americké scéně mužem dvou tváří. Jedni ho chválí za jeho přínos LCS. Na té druhé, už nejednou tento veterán LCS vyřkl názory, nad kterými občas zůstává rozum stát. Jeho, někdy až egoistické, povyšování a zlehčování situace, ho už nejednou tvrdě vyvedlo z omylu.

Ať už se jednalo o jeho legendární výrok: "Korea bude vždy rok pozadu," který vyřkl na začátku roku 2012. Slavné trashtalky a povyšování na adresu mnoha hráčů nebo jeho v poslední dobou neustálé konce a návraty do LCS. Doublelift zkrátka občas potřebuje návrat do reality i přes to, že jeho přínos LCS je samozřejmě neoddiskutovatelný.

Momentálně probíhá stávka v LCS, kdy je liga pozastavena. Ta je centrem rozbroje v rámci vize, podmínek a budoucnosti amerického LoL ekosystému mezi Riotem a Hráčskou asociací LCSPA. Prakticky všichni, bez ohledu na streamery, hráče, experty nebo komentátory se postavili na stranu LCSPA nebo alespoň vyjádřili pochopení této situace. Ne však Doublelift.

Ví Doublelift, proč se stávkuje v LCS?

„Chci říct, že mi na tom záleží, ale pokud je zde možnost stát při Akademii a nechat zrušit LCS Summer Split, jak Riot vyhrožuje nebo to nechat to být, nechám to být,“ prohlásil Doublelift na svém streamu, kde chtěl přinést svůj osobní pohled na aktuální stávku LCS. Odkaz na tento specifický výrok najdete zde. Diváci a následně i celá komunita jen nevěřícně kroutila hlavou. To však byl jen začátek.

Ví Doublelift, proč se stávkuje v LCS?

"Je to jako jaderné tlačítko. Proč je to vůbec součástí rovnice? Všichni budou jen trpět,“ pokračoval Doublelift a komunita se začala ptát, na čí straně vlastně je. Reakce poté na Twitteru připomínala minové pole: "Do p*dele...Doublelift jedním streamem zmařil veškeré snahy asociace," prohlásil streamer IWDominate na adresu Doublelifta.

Hráč se snažil následně své výroky zahrát, lidově řečeno, do autu: „Lidé si myslí, že jsem sabotoval vyjednávání. Jsou však na omylu. Nechci aby se tohle dělo. Nikdo nechce, aby se LCS zrušilo.“  Tímto výrokem si však přidělal ještě více problémů.

Doublelift měl dostatek času si vše promyslet a říct nějaký fundovaný názor. Akce související s tímto problémem trvá témeř měsíc a jeho slova by mohla značně pomoct, nejen jeho kolegům napříč hráči, ale i celé komunitě. Bohužel jak velí tradice a s dovolením použiji vynikající shrnutí od jednoho přispěvovatele na Twitteru: "Typická odpověď od vyznamenaného hráče, který si neváží svých konkurentů na scéně."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama