vampyr-aneb-od-life-is-strange-k-upirum
Gaming Článek Vampyr aneb od Life is Strange k upírům

Vampyr aneb od Life is Strange k upírům

Jakub Osička

Jakub Osička

2. 3. 2016 12:17

Francouzští vývojáři DONTNOD Entertainment, kteří mají Life is Strange na svědomí, pracují na novém titulu.

Reklama

Vampyr aneb od Life is Strange k upírům

Že jste milovali Life is Strange? V tom případě zbystřete zrak, neboť francouzští vývojáři DONTNOD Entertainment, kteří mají tento klenot na svědomí, pracují na novém titulu, jehož název zní Vampyr.

To by samo o sobě nebylo novinkou. O oznámení vývoje této hry jsme se dozvěděli už na začátku roku 2015. Věděli jsme toho však velmi málo - především, že se jedná o RPG a že se hra má odehrávat po první světové válce. Objevil se také první trailer, nastiňující příběh a atmosféru hry.

Hlavním protagonistou je doktor, který se vrací z válečné fronty a snaží se pomáhat obětem právě řádící španělské chřipky. Naneštěstí je ale pokousán jedním ze svých pacientů a stává se upírem, což ho pravděpodobně staví do hodně rozporuplné pozice vůči zachování Hippokratovy přísahy. Zkrátka žádný příběh teenage holky, ale tentokrát temný Londýn, špína a krev.

Přesto bylo informací velmi málo, nic víc nám vývojáři neprozradili a webové stránky hry víceméně zely prázdnotou. Ovšem dnes se objevily první screenshoty přímo ze hry. A jak to vypadá? Pochmurná atmosféra z nich přímo čiší. Přesvědčte se sami v galerii!

Na samotnou hru si ale ještě musíme počkat. Vypuštění do světa je plánováno až na rok 2017. Těšíte se?

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama