VALORANT - První cheater zabanován
Gaming Valorant Článek VALORANT - První cheater zabanován

VALORANT - První cheater zabanován

Ivan Maceček Kyri_Kiry

Ivan Maceček Kyri_Kiry

11. 4. 2020 07:07

Je vidět, že se Riot o hru stará od začátku.

Reklama

Před vydáním hry Riot informoval, že do VALORANTu implementují velmi kvalitní a propracovaný anti-cheat. Zatím jim to vycházelo a vypadá to, že i nadále bude, ale i tak se najde pár hráčů, kteří si nedají říct a snaží se najít každou možnou cestu k cheatování. Jedná se o kompetitivní a budoucí e-sportovou hru, takže není žádné překvapení, že se hráči snaží podvádět, známe to už z CS:GO.

Vedoucí anti-cheat týmu Paul Chamberlain na Twitter napsal:

"Štve nás to, ale dnes jsme museli dát ban prvnímu cheatrovi (a vypadá to, že v blízké době jich rozdáme více). Doufali jsme, že tento boj přijde o něco později, ale jsme v tom už teď a jsme připraveni."

Riot se snaží starat o bezpečnost hráčů i z jiné strany. Jak jistě víte, VALORANT si vede velmi dobře na Twitchi a jeden z důvodu popularity je samozřejmě možnost získaní přístupu do hry. Toho si ale všimla spousta hráčů z temné strany světa a napadlo je si trochu přivydělat - založit nové účty, otevřít několik streamů, farmit přístupy a ty poté prodat. Prodávají se v řádech tisíců korun a je velmi pravděpodobné, že ani ten účet nedostanete. Nyní ale Riot bude banovat ty účty, které byly prodány (koupeny). To znamená, že pokud někdo z vás má koupený účet, může se stát, že si už brzy nezahrajete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama