Valorant představil novou agentku Deadlock, takto vypadají její schopnosti
Gaming Valorant Článek Valorant představil novou agentku Deadlock, takto vypadají její schopnosti

Valorant představil novou agentku Deadlock, takto vypadají její schopnosti

Nga Thi Nguyen

Nga Thi Nguyen

26. 6. 2023 14:47

Valorant představil 23. agenta ve hře.

Reklama

V podobném duchu jako grandfinále VCT LOCK//IN se neslo i grandfinále turnaje Masters v Tokiu, které společně s představením nového formátu Team Deathmatch přináší také odhalení nového agenta. V tomto článku se ale prozatím zaměříme pouze na novou agentku Deadlock, která doplní současnou čtveřici sentinelů.

Tato norská agentka nemálo promění současný gameplay sentinelů, který se až doposud soustředil hlavně na schopnosti s obvyklým využitím před začátkem kola. Avšak schopnosti Deadlock jsou zaměřené hlavně na omezení pohybu protivníků během samotných kol.

GravNet (C)

Tato schopnost má podobu granátu, který lze vhodit levým tlačítkem seshora a pravým zespoda. Při zasažení země vybouchne, čímž protivníky v jejím dosahu donutí se na nějakou dobu přikrčit, a zpomalí tak jejich pohyb. Protivníci se ze spárů GravNetu mohou odprostit dlouhým stisknutím klávesy F.

Sonic Sensor (Q)

Sonic Sensor lze umístit na zdi, a monitorovat tak určité místo, pokud protivník udělá nějaký zvuk. Při detekci kroků, střelby zbraní nebo většího hluku protihráči způsobí concuss.

Barrier Mesh (E)

Vhozením Barrier Mesh disku na zem hráč vytvoří bariéry, které protihráči blokují pohyb. Přes bariéry se pořád bude dát střílet, hráči pouze budou prostorově omezeni. Barrier Mesh lze zničit střelbou na některý z větších bodů této schopnosti.  

Annihilation (X)

Tuto ultimátku tvoří nanodrátový urychlovač částic, za pomocí kterého může hráč namířením protivníka vyslat nanodráty, které ho zachytí a táhnou po cestě z těchto nanodrátů až ke konci, který tvoří kokon. Jakmile se zachycení hráč dostane k tomuto kokonu, umírá. Pomoct mu můžou spoluhráči, kteří mohou kokon zničit.

Deadlock ve hře uvidíme již brzy, a to začátkem Episode 7, tedy 27. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama