Valorant East: United je zpět, nabídne nový formát!
Gaming Článek Valorant East: United je zpět, nabídne nový formát!

Valorant East: United je zpět, nabídne nový formát!

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 5. 2022 17:05

Nová sezóna začíná už v pondělí.

Reklama

Mezinárodní soutěž Valorant East: United hlásí návrat. Oficiální regionální liga oslavila premiéru v únoru, kdy se proti sobě postavily týmy rozházené do čtyř clusterů. Vzhledem ke zpětné vazbě hráčů i organizačních týmů se ale druhá sezóna kompletně přestavěla a přináší značně jednodušší systém.

Jednotlivé clustery se nově spojují a všechny zúčastněné země budou bojovat společně v rámci dvou hubů. Stále se zachovává Solo a Team Hub, díky čemuž mají šanci jak složené týmy, jak jednotlivci, kteří se chtějí probojovat do vyšších kompetitivních lig. Stejně tak se VEU zbavuje systému Circuit Points, které byly udělovány za úspěchy v rámci týdenních a měsíčních turnajů.

Nově se nejlepší týmy jednoduše probojují do Weekly Cupu, tedy týdenního vyvrcholení. Jeden nejlepší tým, který ve Weekly Cupu zvítězí, se pak automaticky kvalifikuje do Monthly Cupu, tedy měsíčního finále. S rozvolněním covidových pravidel navíc organizátoři hlásí návrat LAN offline finále o 7500 dolarů.

Opět tak platí jednoduché pravidlo – zúčastnit se může úplně každý z vás. Zápasy začínají už zítra, není tak na co čekat. Zúčastnit se můžete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama