Valorant do hry přidává titul na počest zesnulého Twistena
Gaming Valorant Článek Valorant do hry přidává titul na počest zesnulého Twistena

Valorant do hry přidává titul na počest zesnulého Twistena

Nga Thi Nguyen

Nga Thi Nguyen

28. 6. 2023 16:15

Hráči ho mohou získat v Battle Passu Episode 7 Actu 1.

Reklama

Není tomu dlouho, co herní komunitu zasáhla smutná zpráva o úmrtí českého hráče Karla „Twistena“ Ašenbrenera, který nás v Team Vitality reprezentoval ve Valorant Champions Tour. Twisten se na tier 1 scéně ukázal počátkem tohoto roku a na mnohé diváky, nejen svým talentem, ale také sympatickým vystupováním, nemálo zapůsobil.

Twisten byl známý také tím, že na základě počtu svých shorty killů ve VCT turnajích daroval peníze na charitu a proto se jeho fanoušci z řad hráčů a streamerů rozhodli tuto tradici jeho jménem pokračovat a založili vlastní charitativní sbírku, jejíž výtěžek poputuje organizaci zabývající se duševním zdravím. Zatím se vybralo přes 8 tisíc dolarů.

Valorant do hry přidává titul na počest zesnulého Twistena

Jeho památku se rozhodli uctít také tvůrci Valorantu a to přidáním titulu „Twisten“ do hry. Titul je jednoslovný text pod uživatelským jménem hráče, který se ostatním hráčům zobrazí hlavně při načítání do hry. Titul „Twisten“ je součástí Battle Passu v Episode 7 Act 1, tedy od 27. června pravděpodobně až do konce srpna. Hráči mohou titul získat v rámci odměn tohoto Battle Passu a to zadarmo – stačí jen hrát hru a plnit týdenní úkoly, za které lze dostat XP.

Toto gesto se setkalo s velmi pozitivním ohlasem ze strany fanoušků, kteří si tak Twistena mohou připomenout i v samotné hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama