V kvalifikacích váleli borci z Entropiqu, kdo si zahraje Grunex Masters ve hře FIFA 22?
Esport FIFA 22 (PS5) Článek V kvalifikacích váleli borci z Entropiqu, kdo si zahraje Grunex Masters ve hře FIFA 22?

V kvalifikacích váleli borci z Entropiqu, kdo si zahraje Grunex Masters ve hře FIFA 22?

Jarmil Černý

Jarmil Černý

4. 5. 2022 16:11

Skupiny jsou rozlosované. Kdo si zahraje Grunex Masters powered by LG UltraGear?

Reklama

Historicky první Grunex Masters powered by LG UltraGear ve hře FIFA 22 má za sebou úvodní kvalifikace. Každá kvalifikace nabídla dvě postupová místa do hlavní části turnaje.

Hned první dvě si naprosto suverénními výkony zajistili oba hráči Entropiqu. Matejs a MariooOoso doslova rozstříleli veškerou konkurenci. Druhá kvalifikace nabídla podještědské derby, ze kterého sice vyšel lépe hráč Slovanu Liberec Mrkyy, finále se však hrálo pouze o výhodnější seed do skupinové fáze, z postupu se tak radoval i druhý finalista Peposlav z FK Jablonec. V třetí kvalifikaci bodovali opět hráči stejného celku. Tentokrát si své místa v hlavní části turnaje vysloužili reprezentanti Bohemians Praha 1905. K1leris i Revy se tak poperou s ostatními o prizemoney 50 000 Kč. Seznam účastníků skupinové fáze uzavřel FCMARTIN z DGG Esports a volný hráč Lukas22.

Chybět naopak bude sparťanská hvězda Caster. Kvalifikační branou neprošel ani eReprezentant DRMi nebo Adulackk, který nedávno oznámil svůj odchod z FK Jablonec.

Živě na twitch.tv!

Skupinovou fázi, stejně jako následující play-off, můžete sledovat na twitch kanále Grunexu. Livestreamy vás provede bývalý hráč a současný content creator AC Sparta eSports Jan „TheJohny“ Hradil a talentovaný esportový komentátor David „Davkouny“ Vogel.

Skupinová fáze

Všech osm postupujících bylo nalosováno do čtyřčlenných skupin s osmičkou pozvaných hráčů, kteří si svoje místa vysloužili na základě výkonů v letošní sezoně FIFA 22. Skupiny se odehrají systémem round robin, tedy každý s každým. 

V kvalifikacích váleli borci z Entropiqu, kdo si zahraje Grunex Masters ve hře FIFA 22?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama