V G2 bude dusno. Vedení si brousí zuby na guatemalskou hvězdu
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek V G2 bude dusno. Vedení si brousí zuby na guatemalskou hvězdu

V G2 bude dusno. Vedení si brousí zuby na guatemalskou hvězdu

Michael Douša

Michael Douša

13. 6. 2024 17:55

Že by se stahovala mračna nad některým z kritizovaných hráčů? Ani zákulisní drby nám nepřináší odpovědi, ale už je skoro jisté, že změny se evropskému týmu nevyhnou.

Reklama

G2 vyjednávají se severoamerickou organizací M80 ohledně příchodu guatemalského talenta Maria “malbsMd” Samayoi, jak uvádí Dust2.us. Podle všeho už by mohla být dohoda již brzy na stole, což se sice M80 nelíbí, jelikož přijdou o svého nejlepšího hráče, ale jako bolestné by měli dostat opravdu tučný šek.

Není však vůbec jasné, koho by měl malbsMd nahradit. Podle komentátorů nemá malbs vůbec zkušenosti s vedením, takže jako náhrada za Rasmuse “HooXi” Nielsena nedává smysl, ale zároveň hraje agresivnější role, než pasivní lurker Nemanja “nexa” Isaković. 

Možnou variantou by tak mohlo být nahrazení Nemanji “huNter” Kovače, který podle všeho není tak pevně spjat se svým hvězdnějším bratránkem, jak se může na první pohled zdát. Podle Duncana “Thorin” Shieldse byla při tvorbě týmu Falcons, kam měl Nikola “NiKo” Kovač zamířit, na stole dohoda, že huNter půjde do Vitality. Dočkáme se tedy po několika letech opět odloučení bratranců Kovačových?

Zatím se jim na BLAST Premier Spring Final v Londýně úplně nedaří - se záskokem v podobě kouče Wiktora “TaZ” Wojtase místo hvězdného snipera prohráli úvodní zápas proti Spirit, což se dalo od týmu s pramalou přípravou celkem očekávat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama