V chystané české VR střílečce si postavíte hromadě nalétávajících bloků
Gaming Článek V chystané české VR střílečce si postavíte hromadě nalétávajících bloků

V chystané české VR střílečce si postavíte hromadě nalétávajících bloků

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

27. 7. 2022 02:51

Prostřílejte si cestu skrz přilétávající objekty.

Reklama

České vývojářské studio Immersive Division už za pár měsíců vydá svoji střílečku BlockStar VR. Ve virtuální realitě se dostaneme do vzdálené budoucnosti a v roli obyvatele jedné z lidských kolonií ve sluneční soustavě budeme bojovat v turnaji BlockStar o tučnou finanční odměnu.

Ve hře BlockStar VR se dostanete do jakéhosi tunelu, skrze který k vám podobně jako ve známém Beat Saberu budou létat bloky. Ty máte za úkol sestřelit nebo se jim alespoň vyhnout, některé totiž nelze zničit. Kromě bloků k vám hra posílá i různé bonusy, ty mohou během plnění jednotlivých úrovní pomoci. V průběhu hry si navíc odemkneme i nové zbraně. Vývojáři slibují 12 různých typů od brokovnic, přes paprskové zbraně a granáty až po bazuky nebo třeba i tenisové míčky.

Vybrat si můžete z několika módů a výzev. K dispozici prý budeme mít 40 misí v různých oblastech, turnaj navíc doprovází hlas komentátora a vše doplní i 360° cutscény. Studio ukázalo více než půlhodinový gameplay, kde si vše můžete prohlédnout.

BlockStar VR plánuje studio Immersive Division vydat ve třetím čtvrtletí letošního roku na PC VR, PSVR a Quest 2. Už nyní si můžete hru přidat na Steamu do svého seznamu přání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama