Úspěšný Dead Cells zavítá na mobily
Gaming Článek Úspěšný Dead Cells zavítá na mobily

Úspěšný Dead Cells zavítá na mobily

Štěpán Kulík

Štěpán Kulík

12. 5. 2019 14:19

Úspěšný Dead Cells se chystá potrápit naše nervy i na mobilech.

Reklama

Úspěšnou indie hru Dead Cells od francouzského studia Motion Twin jistě znáte (pokud ne, určitě byste to měli napravit). Hra, která vyšla minulý rok, v létě získala mnoho ocenění a byla pozitivně přijata nejen recenzenty, ale také hráči. Vyznačuje se krásnou pixelovou grafikou, těžkými nepřáteli, precizním soubojovým systémem, který vám umožní používat nespočet zbraní a dovedností, ale také trvalou smrtí, která vás pošle zase hezky na začátek (nebojte, odemčené zbraně a dovednosti Vám zůstávají).

Nyní se tato roguelike záležitost po roce chystá i na naše mobilní zařízení a to se vším všudy. Nečekejte tedy žádnou osekanou verzi plnou mikrotransakcí, jak je pro mobilní hry zvykem. Jedinou změnou oproti původní verzi bude možnost si přizpůsobit uživatelské rozhraní, velikost a umístění ovládacích prvků podle sebe. Dočkat bychom se také měli auto-hit módu. V neposlední řadě se chystá i podpora MFi ovladače.

Dead Cells vychází jako plnohodnotný titul s předpokládanou cenovkou 10 dolarů/eur už v létě a jako první si ho užijí majitelé iOS zařízení. S blíže neurčeným zpožděním se dočkají i majitelé Androidu. Hru si můžete také pořídit na PC, Xbox One, PS4 a Nintendo Switch!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama