Ušetřete s dárkovými poukazy ve slevě
Novinka Ušetřete s dárkovými poukazy ve slevě

Ušetřete s dárkovými poukazy ve slevě

Komerční sdělení
1. 1. 2024 13:56

Hledáte perfektní dárek na poslední chvíli za skvělou cenu? Na Givery pro vás přichystali přehled zajímavých dárkových poukazů, které nyní můžete pořídit se zajímavou slevou.

Reklama

S Givery poukazy se nemusíte bát, že darujete svým blízkým dárek, který se jim nebude líbit. S flexibilními vouchery mají totiž volbu přímo ve svých rukou a mohou vybírat ze sortimentů mnoha obchodů. Dárkové poukazy ve slevě vám e-mailem dorazí okamžitě po zaplacení a můžete je rovnou uplatnit nebo věnovat. Pokud toužíte po okázalejším dárku, můžete si na Givery vybrat z několika tištěných variant dárkových voucherů. Mezi těmito variantami jsou například i dvě luxusní vysouvací balení, která u vás mohou být do 2-3 dní po zaplacení. 

Mezi největší slevy, které Givery nyní nabízí, je zejména sleva 44 % na roční předplatné iDNES Premium. S tímto předplatným nebudete mít přístup pouze k prémiovým článkům, ale i k dalším výhodám, které během roku iDNES svým čtenářům nabízí. Mezi tyto výhody patří například přístup k čtenářským seriálům, knihám a audioknihám. Každý měsíc navíc přibývají do nabídky knihy zdarma, případně možnost zakoupit vybrané knihy se slevou, a to až 60 %. Navíc má iDNES Premium i svůj vlastní speciální projekt zdraví, díky kterému můžete získat slevu i na různé zdravotní procedury, jako je například terapie vitamínem C nebo luxusní masáž. Tento dárek navíc potěší opravdu téměř každého - iDNES Premium totiž pokrývá obrovské množství témat od sportu přes kulturu až po témata sociální. 

Ušetřete s dárkovými poukazy ve slevě

Dále si mezi zlevněnými produkty můžete pořídit například voucher ke sledování Prima+. Výhodné nabídky začínají už u předplatného na tři měsíce. Největší slevu získáte, pokud si předplatíte sledování rovnou na rok. Toto předplatné je skvělé pro všechny fanoušky českých seriálů. Získáte s ním přístup k populárním pořadům jako je třeba Ano, šéfe!, Prostřeno! nebo Jak se staví sen. Nabízí také přístup k speciálnímu obsahu z dílny Prima+ ORIGINALS. Všechny pořady můžete s tímto předplatným sledovat naprosto nerušeně bez reklam. 

Pokud vaši blízcí obsah raději poslouchají než sledují, má pro ně Givery připraven dárkový poukaz Audioteka klub. S ročním předplatným ušetříte až 401 Kč.  Jakmile si předplatné aktivujete, získáte přístup k více než 1500 audioknihám nejrůznějších žánrů od thrillerů po pohádky. Navíc ještě dostanete k poukazu 20% slevu na nákup všech audioknih, a to včetně nejnovějších bestsellerů. Uplatnění dárkového poukazu je velmi jednoduché - stačí zadat obdržený kód při placení lístků. Členství v Klubu se navíc dá sdílet s dvěma dalšími uživateli, můžete tak tedy udělat radost dokonce více lidem. Pro čerpání členství je však zapotřebí mít u Audioteky založený aktivní účet. Členství si můžete zaplatit na 3, 6 anebo 12 měsíců a kdykoliv jej přerušit.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama