Twistzz: "Naším cílem je vyhrát Intel Grand Slam na Majoru."
Esport CS:GO Článek Twistzz: "Naším cílem je vyhrát Intel Grand Slam na Majoru."

Twistzz: "Naším cílem je vyhrát Intel Grand Slam na Majoru."

Michael Douša

Michael Douša

4. 10. 2022 17:34

Kanadský rifler nastínil v exkluzivním rozhovoru plány sestavy

Reklama
Kanadský rifler nastínil v exkluzivním rozhovoru plány sestavy.

"Není na čase zahájit pořádnou éru?" Zeptal jsem se po fantastickém vítězství FaZe proti NaVi nadšeného Russela "Twistzz" Van Dulkena. "Myslím, že je na čase, abychom vyhráli Grand Slam na Majoru!" odvětil mi odhodlaně. Myslím, že to vystihuje náladu ve FaZe celkem jasně.

FaZe si za poslední léta prožili mnohé. Faktické dno uprostřed totální online éry, náznaky geniality s postupným návratem na LAN turnaje, jmenovitě IEM Cologne 2021, a poté už jen samá vítězství od příchodu estonského lurkera Robina "ropz" Koola. I oni si ale zažili své vrcholy a pády. Posledním pádem můžeme označit jejich brzký odchod z ESL Pro League Season 16, kde se posléze vítězství ujali francouzsko-dánští Vitality. 

I přes veškeré nedostatky se však dostali na dosah vítězství na Intel Grand Slamu, kde jim chybí už jen jediná trofej a v přepočtu 25 milionů korun bude patřit jen a jen jim. A kdy je lepší moment si na tento zlatý poklad sáhnout, než na Majoru? Asi nikde. A proto je Grand Slam v jejich hledáčku právě nyní. Co víc nám Twistzz pověděl? Jaká je role kouče ve hře a jaké se mu honily v nervydrásajícím zápase proti NaVi v hlavě myšlenky? Víc v exkluzivním rozhovoru: 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama