Tvůrci The Quarry přechází pod fond Nordisk Games
Gaming Článek Tvůrci The Quarry přechází pod fond Nordisk Games

Tvůrci The Quarry přechází pod fond Nordisk Games

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 7. 2022 14:33

Dánská firma si zajišťuje plnou kontrolu nad studiem.

Reklama

Dánská firma Nordisk Games, která vlastní například Avalanche Studios Group či Nitro Games, plně odkupuje britské vývojáře ze Supermassive Games. Firma se sídlem v Kodani odkoupila v minulém roce necelou třetinu akcií, nově oznámená akvizice ale dává fondu Nordisk celkovou kontrolu.

Od poslední investice Nordisk Games do Supermassive Games uběhl lehce přes rok. Za tuto dobu jsme zjistili, že s Mikkelem Weiderem, ředitelem Nordisk Games, sdílíme řadu důležitých hodnot a názorů… Díky této pozitivní zkušenosti nebylo těžké se rozhodovat, když nám Nordisk Games nabídlo zvýšení jejich investice. Pro Supermassive Games máme ambiciózní plán na růst a vlastnictví ze strany Nordisk Games to pouze podpoří. Těším se na to, kam nás zabezpečení díky tomuto partnerství a expertíza Nordisk Games zavede.

To tvrdí ředitel Supermassive Pete Samuels. V tuto chvíli mají vývojáři za sebou nedávné vydání The Quarry, které nedopadlo vůbec špatně, a na vydání se v letošním roce chystá také další díl The Dark Pictures s podtitulem The Devil in Me.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama