to-neni-mesic-do-battlefrontu-se-chysta-hvezda-smrti
Gaming Článek „To není měsíc.“ Do Battlefrontu se chystá Hvězda smrti

„To není měsíc.“ Do Battlefrontu se chystá Hvězda smrti

Filip Němeček

Filip Němeček

27. 1. 2016 12:58

DICE odhalili plány na placené přídavky a také kupu obsahu zdarma.

Reklama

Hrajete Star Wars: Battlefront? Letos vás čeká kupa nového obsahu, velká část bude zdarma a to již v následujících dnech. Jako první DICE přidá mapu Raider Camp, jedná se o novou lokaci na Tatooine pro módy Blast, Droid Run a další z těchto malých. Luke a Han dostanou nové oblečení inspirované scénou z planety Hoth.

„To není měsíc.“ Do Battlefrontu se chystá Hvězda smrti

Konečně také půjde vytvářet soukromé zápasy a dodatečné kredity půjde získávat plněním denních výzev či se pustit do komunitních eventů. V únoru potom dorazí zdarma nová mapa z planety Hoth, podpora Turning Point režimu pro všechny mapy, kde funguje Walker Assault a Supremacy. V březnu se potom dočkáme velké mapy na Endoru.

První placený přídavek bude uvolněn v březnu a jmenuje se Outer Rim. Nabídne novou mapu na Sullust a také palác Jabby Hutta na Tatooine. V létě přijde Bespin se stejnojmennou planetou, na které se nachází Oblačné město. V pátém filmu zde Darth Vader připravil léčku…

A konečně na podzim dorazí přídavek Death Star. Zkrátka Hvězda smrti, více zatím nevíme. Čtvrtý přídavek zatím nemá jméno ani známý obsah a počkáme si až na začátek příštího roku.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama