The Day Before se odkládá. Zase
i Zdroj: Fntastic
Gaming The Day Before Článek The Day Before se odkládá. Zase

The Day Before se odkládá. Zase

Josef Ventrča

Josef Ventrča

3. 11. 2023 13:30

Dlouho očekávaná postapokalyptická střílečka má opět nové datum vydání.

Reklama

Střílečka The Day Before se původně měla zpřístupnit někdy v listopadu, nyní však vývojáři oznámili další posun termínu. Společnost Fntastic sdělila, že hra se od 7. prosince objeví v předběžném přístupu na platformě Steam.

„Je to naše první velká hra a mohou se vyskytnout nepředvídané okolnosti,“ uvedli tvůrci prostřednictvím tiskové zprávy. „Plná verze se dostaví, až si budeme jistí, že se hra bude v nejlepším možném stavu,“ dodali. Doplnili, že s tím jim má pomoci i zpětná vazba od hráčů. Předběžný přístup však bude pouze na PC, majitelé konzolí si budou muset počkat až na vydání plné hry.

Tímto rozhodnutím došlo i k několika změnám přímo na Steamu. Stránka obchodu hry byla obnovena a hráči si ji opět mohou přidat do seznamu přání. Cena předběžného přístupu je 39,99 eur, vývojáři pak pro plnou verzi plánují cenovku zvýšit o deset eur. Odmítli však, že by bylo možné titul zakoupit v předprodeji.

Vývojáři se rozhodli měsíc před vydáním ještě připomenout, jak hra vypadá, a proto vydali finální trailer.

Vyhraný soudní spor

Pokud jde o spor o ochrannou známku, který společnost Fntastic vedla, tvrdí, že jej vyhrála. „Toto vítězství věnujeme všem našim budoucím hráčům, je to všechno pro ně,“ uvedlo studio. „Pět let jsme se snažili, abychom lidem dali tuto vysněnou hru. Chceme také poděkovat našim dobrovolníkům za jejich stálou podporu a důvěru v nás,“ dodalo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama