The Crew Motorfest nabídne širokou variabilitu závodění
Gaming Článek The Crew Motorfest nabídne širokou variabilitu závodění

The Crew Motorfest nabídne širokou variabilitu závodění

Josef Ventrča

Josef Ventrča

12. 6. 2023 21:13

Nový díl závodní série dostal gameplay ukázku

Reklama

Na akci Ubisoft Forward byla představena ukázka z hraní The Crew Motorfest. Hra nabídne několik závodních režimů a taky různorodé oblasti k závodění.

Populární motoristická série se bude odehrávat na havajském ostrově O'ahu, a tak jako dříve i zde budeme mít zcela volné pole (a nejen to) k jízdě díky otevřenému světu. S vozidly projedeme ulice Honolulu, sjedeme sopky, prozkoumáme deštné pralesy, pláže i horské silnice, a hlavně budeme závodit. K tomu poslouží až 610 vozidel slíbených v době spuštění, další pak přibydou následujícími patchi.

Ústřední součástí The Crew Motorfest je zavedení Playlistů, Má se jednat o kampaně s více událostmi postavených na jednom tématu automobilové kultury, které mohou hráči řešit kdykoli a v jakémkoli pořadí. Hra má celkově mít dvanáct Playlistů. Tvůrci při prezentaci ukázali například pouliční závodění v nočních ulicích města zalitých neony zaměřený na japonské automobily, tudíž nechybělo ani driftování. Dále pak představili off-road závody na zablátěných silnicích venkova. Taky se posadíme do kokpitu závodního stroje Formule 1, konkrétně třeba stáje Red Bull Racing, se kterým bude nutné přesně projíždět úseky a sledovat i opotřebení pneumatik. Objeví se zde i klasická auta z poloviny minulého století, jež nebudou mít GPS navigaci, takže při závodech neuvidíme minimapu.

Další novinkou pak má být funkce přetáčení času, kterou můžeme znát například z konkurenční série Forza Horizon. Tím hráči dostanou možnost napravit chyby při závodech, a to až o 15 sekund zpět. V některých etapách však tato mechanika nebude dostupná.

Na konci července se chystá uzavřená beta. Závodní hra The Crew Motorfest vyjde 14. září 2023 na PC (Epic Games Store, Ubisoft Store) a minulých i současných generací konzolí Xbox a PlayStation. Předobjednávky různých edicí již byly spuštěny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama