STYKO se jako kapitán zatím neosvědčil, Monte se v Dallasu neohřáli
i Zdroj: Photo Credits: Viola Schuldner, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek STYKO se jako kapitán zatím neosvědčil, Monte se v Dallasu neohřáli

STYKO se jako kapitán zatím neosvědčil, Monte se v Dallasu neohřáli

Pavla Doušová

Pavla Doušová

28. 5. 2024 19:01

IEM Dallas 2024 je v plném proudu, Monte v čele se slovenským Martinem "STYKO" Stykem tam ale nepobyli ani zdaleka tak dlouho, jak si představovali.

Reklama

Poté, co se Apeks rozhodli kvůli finančním důvodům vyhodit kompletně celou hlavní sestavu, se Martin “STYKO” Styk přesunul do ukrajinské organizace Monte. V té zastává roli kapitána, zatím ale ne tak úspěšně, jak by chtěl.

Po většinu své kariéry hrál STYKO spíše podporující roli riflera, ke konci svého pobytu v Apeks byl i kapitánem, kterým je i teď v Monte. Je ale vidět, že do role kapitána se zatím úplně nevžil, pod jeho vedením se zatím neukázaly žádné zářné výsledky. To je pravděpodobně pouze otázkou času, než se v roli více zabydlí.

Jak sám STYKO na platformě X.com prohlásil, do Dallasu se s týmem dostávali delší dobu, než hráli. 

Bohužel první velký event nebyl pro Monte v čele se STYKem velkým úspěchem. Falcons je jednoznačně rozdrtili. Na tomto eventu je již zpátky ve výběru map Dust2, který si Monte také zvolili. Hned na začátku mapy se ale ukázalo, že výběr to byl zřejmě nešťastný, protože se Monte nedařilo dostat na svou stranu dostatek bodů.

To přetrvávalo i na výběru Falcons, kteří si vzali Nuke. To je pro Falcons v poslední době jasnou volbou mezi mapami, protože na něm mají jedny z nejlepších výsledků. Monte se bohužel podařilo získat za mapu pouze 4 body.

Ukrajinské mužstvo v čele se slovenským střelcem má po změnách v sestavě spoustu práce. Protože změny jsou čerstvé, hráči ještě nejsou dostatečně sehraní a nedoručují takové výsledky, které by možná i mohli.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama