Streamerka Call of Duty Warzone vyhrála tím, že vozila své nepřátele
Zajímavosti Článek Streamerka Call of Duty Warzone vyhrála tím, že vozila své nepřátele

Streamerka Call of Duty Warzone vyhrála tím, že vozila své nepřátele

Adam Král

Adam Král

25. 11. 2022 16:29

V Call of Duty Warzone se dá vyhrávat všemožnými způsoby, dělat uber by nás ale nenapadlo.

Reklama

U prvního dílu Call of Duty Warzone hráči excelovali ve vymýšlení různých cest, jak si už tak obtížný zážitek ještě ztížit. Přece jen, hra proti více hráčům je v některých ohledech mnohem těžší, než ta proti počítači. U předchozího dílu jsme tak mohli vidět babičku, která hráče kosila jako na běžícím páse s kuší v ruce, či streamera, který dokázal ovládat ostřelovací pušku jen s flétnou. Jedna z tvůrkyň na Twitchi ale vyhrála ve Warzone 2.0 tak, že celou dobu jezdila s taxíkem.

Uber a vítězství

Streamerka na Twitteru napsala, že je první na světě, která ve Warzone 2.0 vyhrála tak, že jen někoho vozila. To byla totiž náplň její herní práce, dělat ostatním hráčům v lobby řidiče. Protože v herním městě Al Mazrah byste na autobus čekali dost dlouho, rozhodla se tvůrkyně, že skrz voice chat všem ve hře oznámí, že se na tuto hru stává řidičkou auta. Kdokoliv tak může využít služeb warzonské taxislužby. 

Na Twitteru sdílela video, ve kterém s ní její spoluhráči hrají její hru a mírumilovně skáčou na její střechu, protože do auta, kde je jiný hráč a není z vašeho týmu nastoupit nelze. Streamerka je tak vozila na všemožné lokace a oni jí na oplátku bránili před nepřátelskou palbou. V jeden moment dokonce potkala kolegu, kterého napadla podobná věc, a tak se pěkně pozdravili.

Tímto způsobem se dostala do finálového souboje, a stála tak proti poslednímu hráči. Jako správný taxikář si to s ním chtěla vyříkat stručně ručně, a proto nabídla soupeři pěstní souboj. Na to její protivník nepřistoupil a začal po ní střílet. Ještě než stihla cokoliv udělat, jejího nepřítele dostal oblak jedovatého plynu, který se postupně šíří mapou.

Celou hru přitom odehrála s jedním a tím samým autem, které bylo značky Honda Civic. Je ale zajímavé vidět, že člověk nemusí být nutně nejlepší hráč na planetě s božskými reflexy, aby jednu hru ve Warzone 2.0 vyhrál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama