SteelSeries uvádí nový headset Nova 5 a doprovodnou mobilní aplikaci pro konzolisty
i Zdroj: Steelseries
Článek SteelSeries uvádí nový headset Nova 5 a doprovodnou mobilní aplikaci pro konzolisty

SteelSeries uvádí nový headset Nova 5 a doprovodnou mobilní aplikaci pro konzolisty

Komerční sdělení
15. 5. 2024 12:45

SteelSeries, přední světový výrobce herního příslušenství, oslňuje herní komunitu dalším inovativním produktem. Nový headset SteelSeries Arctis Nova 5 je nejen symbolem kvality a designu, ale také představuje revoluční posun ve zvuku pro konzolové hráče. S unikátním spojením prémiové kvality a dostupné ceny se model Nova 5 stává prvním headsetem v kategorii "cenově dostupný luxus".

Reklama

Arctis Nova 5 je vybavený neodymovými magnetickými měniči, které umožňují hráčům slyšet všechny detaily s čistými výškami, přesnými středy a hlubokými basy. Tyto měniče jsou vyrobeny ze slitiny vzácných kovů, což zajišťuje uživatelům dokonalý zvukový zážitek při jakékoliv hře nebo poslechu hudby.

Jedním stisknutím tlačítka mohou hráči snadno přepínat mezi vysokorychlostním připojením přes 2,4GHz síť a Bluetooth 5.3. Mobilní připojení zůstává ve stand-by režimu, takže hráči mohou snadno přijímat hovory aniž by museli opustit svou hru.

Nová doprovodná aplikace Nova 5 přináší hráčům více než 100 přednastavených audio profilů určených pro konkrétní hry. Tyto profily, pečlivě vytvořené profesionály z audio oboru, esportu a herními vývojáři, poskytují hráčům konkurenční výhodu tím, že jim umožňují slyšet i ty nejjemnější detaily hry. Díky této aplikaci mohou hráči své nastavení měnit během hry v reálném čase bez nutnosti přerušení hraní.

S úžasnou výdrží baterie až 60 hodin je Arctis Nova 5 připraven podporovat hráče po celý týden bez nutnosti častého dobíjení. Funkce rychlého nabíjení přes USB-C nabízí dalších 6 hodin výdrže za pouhých 15 minut.

Jako první profesionální parametrický ekvalizér určený pro hráče, aplikace Sonar Audio je dalším důležitým prvkem Arctis Nova 5. Tato aplikace umožňuje hráčům nastavit každý jednotlivý vstup, frekvenci a slyšet tak jen ty zvuky, na kterých opravdu záleží.

Nový SteelSeries Arctis Nova 5 je dokonalým společníkem pro hráče na konzolích Xbox, PlayStation, Nintendo Switch a dalších platformách. Jeho inovativní design a špičkové funkce ho staví do popředí v herním průmyslu. S doporučenou koncovou cenou 139,99 euro je tento headset dostupný na trhu jak pro profesionální hráče, tak i pro každodenní hráče. 

Navíc, aplikace SteelSeries Sonar je k dispozici zdarma ke stažení na webové stránce SteelSeries, poskytujíc hráčům ještě větší kontrolu nad svým herním zvukem.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama