Startuje nová liga Path of Exile – Crucible, jaké jsou novinky?
Gaming Článek Startuje nová liga Path of Exile – Crucible, jaké jsou novinky?

Startuje nová liga Path of Exile – Crucible, jaké jsou novinky?

Lumír Havlíček

Lumír Havlíček

9. 4. 2023 00:34 1

Startuje nová sezona v dnes už legendární hardcore diablovce Path of Exile.

Reklama

Od 7.4. (konzolisté až od 12.4.) můžete naskočit na novou sezónu v dnes už legendární hardcore diablovce Path of Exile.

Crucible přináší záplavu atraktivních novinek, které ocení jak nováčci tak staří harcovníci. Je až s podivem, kolik nápadů nám v tomto free to play titulu autoři servírují. Nicméně, pokud by se vám chtělo utratit i nějaké ty peníze, můžete je vrazit do jednoho ze dvou Supporter Packů, díky kterým si svého hrdinu vyfešákujete a odlišíte od ostatních. V Lithomancer Supporter Packu najdete například skin na kamenné brnění, které se rozdroluje pod náporem nepřátelských útoků, a zase skládá do sebe, když vás nikdo nebije. Enchanter Supporter Pack nabídne alternativní vzhled Crafting Bench, či Puppeteer´s Back Attachment, který nad vámi vyvolá přízračnou karmínovou ruku loutkaře s nitěmi, natažené přímo do vaší postavy.

To hlavní jsou ale samozřejmě nové mechaniky, které sebou liga přinesla. Po světě můžete objevit Crucible Forge, tedy speciální kovárny. Ty umožní odemknout na vámi zvolené zbrani, kterou aktuálně používáte, náhodně generovaný vlastní strom dovedností a učinit z ní naprosto unikátní předmět. Strom dovedností si později, ve Forge of the Titans, zvládnete dokonce přetavit na jiné, lepší zbraně a vyšponovat tak jejich sílu na maximum.

Do Atlas Skills Tree byly zabudovány takzvané Gateways, což jsou portály umístěné na odemykatelných dovednostech, díky kterým můžete přemístit cestu ve stromě dovedností na jinou, vzdálenou stranu a pokračovat tak v úplně jiném buildu.

Novinek je tradičně více, včetně vylepšených Ascendantů, Vaal dovedností a přílivu nových předmětů. Za nás vypadá Crucible opravdu dobře a už teď nalákal na blížící se letošní ExileCon2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama