Stardew Valley ve filmu je reálné
i Zdroj: Stardew Valley
Gaming Stardew Valley Článek Stardew Valley ve filmu je reálné

Stardew Valley ve filmu je reálné

Josef Ventrča

Josef Ventrča

1. 11. 2023 17:00

Vývojář prozradil, že by chtěl hru vidět jako film.

Reklama

Populární farmářský simulátor Stardew Valley by mohl dostat filmovou adaptaci. Tvůrci uvedli, že za správných okolností by to bylo možné.

Pět nocí u Freddyho: Nový filmový zážitek ze světa hrůzy
i Zdroj: CinemArt

Pět nocí u Freddyho: Nový filmový zážitek ze světa hrůzy

Přežít pět nocí může být neskutečná dřina. Zvlášť když jste nočním hlídačem, jenž hlídá uzavřenou pizzerii, ve které straší.…

Komerční sdělení
1. 11. 2023 10:00

V nedávném rozhovoru pro IGN Eric Barone uvedl, že by byl otevřený natočení filmu podle hry pouze v případě, že by se na něm podílel David Lynch nebo Studio Ghibli. „Kdyby mě oslovili, pravděpodobně bych řekl, že jdeme do toho,“ uvedl pro portál a doplnil, že to zejména platí v případě slavného režiséra.

K možné adaptaci měl ale i menší výhrady. Podle něj je riskantní, když se postavám propůjčí hlasy a nechají se volně pohybovat. „Příliš si chráním své duševní vlastnictví na to, abych ho někomu předal a řekl, ať si klidně natočí film nebo cokoli jiného,“ také řekl a doplnil, že by se na tvorbě musel úzce podílet.

V tuto chvíli se Barone soustředí na připravovaný Stardew Valley: Festival of Seasons, který začne v roce 2024. Pracuje také na své další hře Haunted Chocolatier.

Jen pro připomenutí můžeme zmínit, že poslední videohra, která se dočkala filmového zpracování, je Five Nights at Freddy's. Hororový snímek překonal rekordy ve víkendové premiéře pro hraný videoherní film a zároveň se stal třetím nejlepším hororovým otvírákem vůbec.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama