Sony zveřejnilo nabídku PS Plus her na červenec
Gaming Článek Sony zveřejnilo nabídku PS Plus her na červenec

Sony zveřejnilo nabídku PS Plus her na červenec

Jarmil Černý

Jarmil Černý

29. 6. 2023 17:57

Sony na svém blogu odhalilo nabídku Playstation Plus her pro měsíc červenec.

Reklama

Sony na svém blogu odhalilo nabídku Playstation Plus her pro měsíc červenec. Paradoxně se v nabídce objevuje Call of Duty, které je ožehavým tématem ve sporu amerického antimonopolního úřadu se společností Microsoft a obecně celé situace s převzetím Activisionu Microsoftem.

Call of Duty: Black Ops Cold War Cross-Gen - PS4, PS5

Black Ops Cold War vrhne fanoušky do hlubin geopolitické bitvy studené války na počátku 80. let. Jako elitní agent se vydejte po stopách temné postavy, která má za úkol destabilizovat globální rovnováhu sil a změnit běh dějin.

Alan Wake Remastered - PS4, PS5

Vrátíte se do tajemného městečka Bright Falls v remasteru oceňované filmové akční hry od Remedy Entertainment se zcela přepracovaným vizuálem a spostou nových funkcí. Problémový spisovatel Alan Wake se pouští do zoufalého pátrání po své záhadně zmizelé ženě Alici. Po jejím zmizení objeví stránky hororového příběhu, který údajně napsal, ale na který si nepamatuje. Wake je brzy nucen pochybovat o svém zdravém rozumu, protože se mu příběh před očima postupně naplňuje. Nezbývá mu nic jiného než se silám temnoty postavit.

Endling – Extinction is Forever - PS4, PS5

V Endling - Extinction is Forever poznáte svět zpustošený lidstvem očima poslední lišky na Zemi. Prozkoumávat můžete různé oblasti, kde bráníte své malé chlupáče, krmíte je a sledujete, jak rostou. Hlavně je třeba zajistit jim bezpečí a to jak na cestách, tak v různých improvizovaných úkrytech.

Členství Playstation Plus a další příslušenství k Playstationu najdete u našeho partnera CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama