Oblíbená Skyrim babička jde do herního důchodu
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Zajímavosti Skyrim Článek Oblíbená Skyrim babička jde do herního důchodu

Oblíbená Skyrim babička jde do herního důchodu

Josef Ventrča

Josef Ventrča

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Shirley Curry, mezi hráči známá jako Skyrim babička, oznámila, že jde do herního důchodu. Na YouTube tak přestane vydávat videa. Důvod je zcela prostý.

Reklama

Věk je jenom číslo a nebrání lidem dělat to, co je baví. Až dosud mohla být důkazem 88letá youtuberka Shirley Curry, které se přezdívalo Skyrim babička. Žena se proslavila tím, že hrála slavné RPG The Elder Scrolls V: Skyrim a dělala v něm naprosto vše.

Milovaná babička natáčející Skyrim bude postavou v dalším díle The Elder Scrolls série

Své snažení, zkoušení modifikací a jakýkoliv obsah ze Skyrimu natáčela přes devět let. Letos v druhé polovině září však vydala video, které nazvala Hraní videoher stačilo. V něm promluvila ohledně svého osobního života, u něhož se zmínila, že ji čeká operace očí, a zřetelně sdělila, že končí s vytvářením záběru z hraní.

Vypadá to, že většinu času trávím u počítače. Poslední dobou jsem si však říkala, že se mi již nechtějí točit videa. Dělala jsem to pro zábavu, ale už mě to nebaví,“ řekla Curry. Doplnila, že je již z toho unavená a spíš ji to nudí k smrti.

Seniorka dále uvedla, že neplánuje s nahráváním videí na YouTube skončit úplně. Dále chce pokračovat v natáčení vlogů, kde dostává dárky, nebo kupuje něco roztomilého.

Její fanoušci jsou sice z rozhonutí smutní, ale rovněž jsou chápaví a vyjádřili Skyrim babičce ohromnou podporu.

Server VG247 připomněl, že Curry byla natolik ikonickou hráčkou Skyrimu, že jí Bethesda údajně měla vytvořit v chystaném pokračování série The Elder Scrolls VI.

„Je mi 88 let. až vyjde šestý díl, pravděpodobně si jej už nezahraju,“ prohlásila Skyrim babička. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama