Šestý díl Five Nights at Freddy's byl zrušen
Gaming Článek Šestý díl Five Nights at Freddy's byl zrušen

Šestý díl Five Nights at Freddy's byl zrušen

Adam Kočvara

Adam Kočvara

4. 7. 2017 09:55

Tolik youtuberů bude ochuzeno o peníze...

Reklama

Šestý díl Five Nights at Freddy's byl zrušen

Vývojář série Five Nights at Freddy's Scott Cawthon nás již několik týdnů připravoval na vydání pokračování této série, avšak stal se zvrat. V komunitní zprávě na Steamu se totiž vyjádřil, že končí s vývojem FNaF 6, ale podotkl, že rozhodně nekončí s vývojem her. Jeho vlastními slovy to podal takto:

... Každým dnem jsem se nutil pracovat na té hře, ale pak jsem si uvědomil - já zkrátka na té hře pracovat nechci... Znamená to tedy, že jsem přestal pracovat na hrách? Ne, rozhodně ne. Chci jen pokračovat ve vývoji her, co mě baví. Dokonce to ani neznamená, že bych opustil vesmír FNaF.

Série Five Nights at Freddy's ale zdaleka nekončí.

I přesto, že je FNaF 6 zrušeno, nemusíme se bát ukončení série, Scott Cawthon ve zprávě řekl, že na filmovém zpracování pracuje studio Blumhouse Productions, kteří mají za sebou legendární snímky jako je Paranormal Activity, Sinister, Insidious či The Purge. Scott také řekl, že pracuje na hře pro VR, o té bohužel ale nemáme žádné další info.

Scott se zmínil, že přemýšlí o vývoji Pizza Tycoon hry s estetikou Five Nights at Freddy's - doufejme, že si dělal jen srandu.

Co si o tom myslíte vy? Těšili jste se na Five Nights at Freddy's 6, či vám je série jedno? O svůj názor se s námi podělte v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama