Série výher G2 na Nuke je pryč, fnatic bojují o další postup
Esport CS:GO Článek Série výher G2 na Nuke je pryč, fnatic bojují o další postup

Série výher G2 na Nuke je pryč, fnatic bojují o další postup

Michael Douša

Michael Douša

28. 2. 2023 12:08

G2 postupují do play-off, jejich série na Nuke byla ale zničena.

Reklama
G2 postupují do play-off, jejich série na Nuke byla ale zničena.

V této sestavě spolu týmy hráli poprvé, fnatic zde překvapili na druhé mapě, která byla výběřem G2, Nuke, na které G2 měli sérii 16 výher. A to ne jen tak ledajakých výher - G2 začali svou Nuke dominanci budovat už v srpnu loňského roku, přičemž se na svůj map pick mohli vždy spolehnout. Čtyřikrát na Nuku porazili FaZe, třikrát NaVi, po dvou vítězstvích proti Heroic i Vitality. O to překvapivější je, že byla přerušena právě fnatic, kteří G2 totálně převálcovali 16:4.

První mapu začali i skončili G2 s výrazným náskokem, na Vertigu nemývají skvělé výsledky, ale proti fnatic se jim podařilo získat krásné skóre 16:8. Na druhé mapě se fnatic probudili, na úplném začátku mapy bylo skóre vyrovnané, ale pak se fnatic povedla série jedenácti vyhraných kol za sebou, po kterém skóre bylo 14:3 a tak nebylo složité Nuke dotáhnout do konce ve stejném duchu. Je vidět, že na Nuke byli opravdu perfektně připravení, takovému skore se proti G2 za poslední půlrok nikdo ani nepřiblížil.

Poslední mapa, kterou v tomto případě bylo Inferno, hrála do karet G2, jejich výsledky na ní jsou v poslední době vcelku dobré. G2 zde podobně jako v první mapě získali brzký náskok, který si udrželi, fnatic sice bojovali, ale nestačilo to, hra tak končí výhrou G2 16:9. Nejvíce zabití i průměrného poškození za kolo měl Nikola "NiKo" Kovač s 60 zabitími a průměrné poškození 93,2 za kolo. S AWP zazářil mladý Ilya "m0NESY" Osipov, dohromady jich měl 27, což se od ruského snipera přesně očekávalo. Šestisettisícová investice do mladého Rusa se G2 tak stále více vyplatí.

G2 si ale nyní mohou nějakou chvíli odpočinout. Vzhledem k tomu, že hrají ve skupině A, nejdřív se musí odehrát další 3 skupiny, než se vůbec začne hrát play-off. Mají tak spoustu času na to opět nagrindit Nuke, aby tentokrát byla jejich vítězná šňůra ještě o něco delší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama