Série The Elder Scrolls zavítá na pole deskových her
Zajímavosti Článek Série The Elder Scrolls zavítá na pole deskových her

Série The Elder Scrolls zavítá na pole deskových her

Štěpán Kulík

Štěpán Kulík

31. 5. 2019 04:10

Legendární série The Elder Scrolls získá svoji první deskovou hru.

Reklama

Máte rádi deskové hry a milujete sérii The Elder Scrolls? Tak nyní zpozorněte. Po vzoru Falloutu míří do světa deskových her i série The Elder Scrolls, kterou nám přinese společnost Modiphius Entertainment už letos o Vánocích.

Deskovka se jmenuje The Elder Scrolls: Call to Arms a bude vycházet z principů Fallout: Wasteland Warfare, které budou pro potřeby Fantasy RPG upraveny Markem Lathamem, který na svém kontě má deskové hry The Walking Dead: All Out War a Harry Potter Miniatures Adventure Game. Těšit se můžeme na různé možnosti hraní, a to jak s dalšími hráči (nebo proti nim), tak i jako vlk samotář. Ve hře se objeví i staré známé postavy, které budou na hrací ploše reprezentovány 32mm vysokými figurkami.

Série The Elder Scrolls zavítá na pole deskových her

 

Při vydání budou uvedeny dvě sady - startovní balíček s plnohodnotnou hrou pro dva hráče a rozšíření Dragonborn pro jednoho hráče. The Elder Scrolls: Call To Arms bude čerpat z kompletní franšízy světa TES, a proto se do budoucna počítá i s větším počtem rozšíření, které budou nadále přidávat mechanismy, postavy, ale i rasy.

Pokud vás tato deskovka opravdu zaujala, můžete si už nyní objednat promo figurku přímo na stránkách tvůrců a nebo počkat do letošních Vánoc. Bohužel hra nevychází v kompletní české lokalizaci a není jisté, jestli se deskovka objeví v českých obchodech hned při vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama