Sea of thieves pokořilo rekord v nejdále vystřeleném člověku
Zajímavosti Článek Sea of thieves pokořilo rekord v nejdále vystřeleném člověku

Sea of thieves pokořilo rekord v nejdále vystřeleném člověku

David Košťál

David Košťál

20. 3. 2018 15:50

David "The bullet" Smith Jr se nechal vystřelit z kanónu na počest hry Sea of Thieves.

Reklama

Při propagaci hry vývojáři většinou nejsou příliš kreativní. Obvykle rozdají několik kopií hry streamerům, vytvoří spoustu reklam a doufají, že vznikne takzvaný "hype", nebo-li situace, kdy všichni budou chtít hru co nejdříve předobjednat či koupit. Xbox se však rozhodl propagovat jejich hru jinak. Ve hře Sea of Thieves piráti mohou vlézt do kanónu a nechat se vystřelit. Jaká je tedy ideální propagace hry? Napodobit to v reálném světě! A proč rovnou nepokořit světový rekord? 

13.3.2018 na stadiónu týmu Tampa Bay Buccaneers (Buccaneers - bukanýři, piráti) David "the Bullet" Smith mladší vlezl do desetimetrového děla a byl vystřelen do vzdálenosti 61 metrů!  Překonal tím o 2 metry dřívější světový rekord, který také držel on a to od roku 2011. Během pětiny vteřiny změnil rychlost z 0 na 60 mil za hodinu, což je přibližně 95 kilometrů za hodinu.

Aby toho nebylo málo, tak také drží rekord za nejvýše vystřeleného člověka z děla. V roce 2013 byl vystřelen do výšky 26 metrů!

Sea of thieves pokořilo rekord v nejdále vystřeleném člověku

Hra vychází už dnes. Bude ji možné hrát na PC a konzoli Xbox. Více informací o ní naleznete pod tímto článkem v sekci "nepřehlédněte". 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama