Sbohem, Majore: Astralis a G2 jsou eliminováni
Esport CS:GO Článek Sbohem, Majore: Astralis a G2 jsou eliminováni

Sbohem, Majore: Astralis a G2 jsou eliminováni

Michael Douša

Michael Douša

8. 10. 2022 10:02

G2 i Astralis se nezúčastní vůbec prvního majoru od svých vzniků.

Reklama
G2 i Astralis se nezúčastní vůbec prvního majoru od svých vzniků.

A teď mluvme o nečekaných výsledcích. Organizace, která má na kontě 4 Major tituly a stále má ve svých řadách Major šampiony, se poprvé nedostala na Major. I přes veškerou snahu Benjamina "blameF" Bremera se Astralis zastavují před branami prvního Majoru v Brazílii a končí v kvalifikaci se skore 1-3 po prohře proti ruským silám forZe. A pro G2 nebyl příběh o nic šťastnější.

Jejich zápas proti GamerLegion začal velmi nadějně. První mapu si G2 vzali s velmi solidním náskokem a vypadalo to, že v tomto duchu se ponese celý zápas. G2 ale zjevně usnuli na vavřínech, protože druhou mapu si stejně podobně dominantně začali brát GL a než se G2 naděli, najednou se hrál decider, Inferno. A tam došlo pro G2 na nejhorší - po prvotních velmi vyrovnaných kolech začali na druhé půlce GamerLegion evropskému mixu utíkat a mužstvo Rasmuse "HooXi" Nielsena začalo nestíhat. 

Tohle asi budou dva nejtěžší měsíce v mé kariéře. 
- Nikola "NiKo" Kovač, G2

Jedná se tak o největší jména, která na Majoru neuvidíme - FaZe, NaVi, Liquid, Cloud9, FURIA a další už své místo na Majoru jisté mají, někteří dokonce rovnou v Legends Stage. Zbytky top 10 se rozhodnout během dneška a zířka. V 11:00 se MOUZ postaví Vitality a OG proti Outsiders, kde se uvidí, jak to dopadne třeba i s českou účastí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama