Sampi.Tipsport mají šanci dobýt Evropu
Esport Rocket League Článek Sampi.Tipsport mají šanci dobýt Evropu

Sampi.Tipsport mají šanci dobýt Evropu

Radek Tomica

Radek Tomica

3. 11. 2020 12:40

Nejsilnější tým Cz/Sk Rocket League scény o sobě dává vědět už i v Evropě.

Reklama

Tým původně hrající pod názvem Onlajneři už nějakou dobu reprezentuje barvy Sampi.Tipsport a daří se jim skvěle.

Sestava Sampi.Tipsport:

  •  David "Dave" Hronský
  •  Marek "Nalmon" Weiser
  •  Petr "Lauty" Lauterkranc

Dave je dlouhodobě brán jako nejlepší hráč co se mechanické stránky týče, jeho spoluhráči však nejsou nijak pozadu. Lauty udává směr hry, je to fantastický taktický hráč spolu s Nalmonem v minulosti reprezentovali barvy FNATIC na Gfinity Elite Series, kde posbírali cenné zkušenosti. Spolu tak tvoří nejsilnější sestavu, která tady kdy byla.

Tým evropských kvalit vyhrál v druhé divizi The Field ligy všech šestnáct zápasů, a posouvá se tak do první divize, kde bude čelit týmům jako je FC Barcelona Esport, Giants Gaming, Renault Vitality, Team Liquid a několika dalším. Za tak skvělý výkon byli hráči Sampi oceněni i finančně, odnáší si 750$.

Sampi.Tipsport mají šanci dobýt Evropu

Momentálně kraluje Evropě Team BDS, který dříve nebo později narazí právě na Sampi.Tipsport. Dostat se do první divize je obrovský úspěch, jak budou Sampi.Tipsport úspěšní proti nejlepším týmům z Evropy, však zůstává otázkou. Ve většině případů budou nastupovat jako outsider, ale věříme, že to kluci zvládnou.

V minulosti už jednou tato sestava reprezentovala CZ/SK Rocket League scénu v Polsku. Z turnaje Rocketmania Season 1, kde se utkali proti maďarským týmům MTK Budapešť, IPon Team Horizon Reapers a domácím ESE, si tehdejší Onlajneři odvezli titul vítěze a 580$.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama