S1mple si dává pauzu od profesionální kariéry. Znamená to počátek konce?
i Zdroj: S1mple || Photo credits: Adam Lakomy, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek S1mple si dává pauzu od profesionální kariéry. Znamená to počátek konce?

S1mple si dává pauzu od profesionální kariéry. Znamená to počátek konce?

Martin Říha

Martin Říha

28. 10. 2023 17:30

Profesionální hráč s1mple oznámil, že si dá přestávku od své profesionální kariéry. Někteří fanoušci jsou šokováni, jiní říkají, že to bylo očekávané, protože se šestadvacetiletý střelec neobjevil ani na turnaji IEM Sydney, ve kterém za něj nastoupil šestatřicetiletý kouč týmu Natus Vincere Andrij „B1ad3“ Ghorodensjkyj.

Reklama

Jak s1mple na svém účtu na sociální síti X (dříve Twitter) uvedl, tak důvodem je vyřizování dokumentů k pobytu v Evropské unii a také se chce postarat o lidi ve svém životě, kteří mu jsou blízcí. Fanoušci, ale spekulují, že pravým důvodem může být jeho nechuť ke hře, kterou cítí a dává veřejně najevo od vydání CS 2, kterou považuje za nepovedenou a patří mezi nejhlasitější kritiky z řad profesionálních hráčů.

Ukrajinská hvězda dala jasně najevo, že po své dlouhé kariéře se sérii Counter- Strike ještě zdaleka nekončí. Opatrně také zmínil, že je otevřen případným zajímavým nabídkám, pokud mu přistanou na stole.

Zároveň oznámil, že pracuje na vlastním projektu, který je spojen s CS 2, ale prozatím nechává zahalené tajemstvím, o co se přesně jedná. Nezbývá než vyčkat, než se dozvíme, kam povedou další kroky této esportové legendy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama