S.T.A.L.K.E.R. 2 obdržel nový 35 minutový trailer. Připravte se na Zónu přímo s vývojáři
i Zdroj: GSC Game World
Gaming STALKER 2 Článek S.T.A.L.K.E.R. 2 obdržel nový 35 minutový trailer. Připravte se na Zónu přímo s vývojáři

S.T.A.L.K.E.R. 2 obdržel nový 35 minutový trailer. Připravte se na Zónu přímo s vývojáři

Matouš Sychra

Matouš Sychra

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Jeden z nejočekávanějších titulů letošního podzimu, S.T.A.L.K.E.R. 2, se dočkal nového traileru, kde nám vývojáři představí, na co se můžeme těšit.

Reklama

Ukrajinské studio GSC Game World stojící za očekávanou post-apokalyptickou střílečkou S.T.A.L.K.E.R. 2 si pro nás připravili 35 minutový deep dive trailer, kde nás lákají na pokračování jejich populární série. Vývojáři ani samotná hra to neměli rozhodně jednoduché, S.T.A.L.K.E.R. je vývoji již přes deset let a bohužel se dočkal i několika odkladů. 

Tento trailer vám představí hru velmi detailně s pomocí zatím nejdelších záběrů přímo z hraní spolu s komentářem od vývojářů. Informací z toho dokážeme získat poměrně hodně. Například je zcela zřejmé, jak velký svět nám bude k dispozici. K prozkoumání bude dvacet unikátních regionů, kdy každý skýtá jiná nebezpečí a příležitosti. 

Nebude chybět ani klasická správa inventáře, jak ji známe z předchozích her. Hra bude vybízet k prozkoumávání, jelikož v Zóně není nic zadarmo. Lepší zbraně a jejich vylepšení si budete muset najít sami a když k tomu přičteme klasické survival elementy, máme tady náběh na pěknou hardcore pecku.

Aby toho nebylo málo, S.T.A.L.K.E.R. nabídne také dynamický systém frakcí. Kdy si budete pomocí vedlejších úkolů budovat reputaci u každé z nich. Celkově to vypadá, že se bude jednat o hru, do které budete moci investovat stovky hodin a její plné dokončení bude trvat ještě déle. Jestli se naše představy naplní zjistíme již tento rok a to 20. listopadu na PC a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama