s-larou-croft-se-uz-muzete-na-sibir-vydat-take-na-pc
Gaming Článek S Larou Croft se už můžete na Sibiř vydat také na PC

S Larou Croft se už můžete na Sibiř vydat také na PC

Filip Němeček

Filip Němeček

29. 1. 2016 20:24

Skvěle přijaté Rise of the Tomb Raider dorazilo na počítače, včetně grafických vylepšení.

Reklama

Po celkem krátké xboxové exkluzivitě přichází nejnovější dobrodružství Lary na PC. V příběhu se tentokrát s mladou archeoložkou vydáme pátrat po tajemství nesmrtelnosti. Úvod nabízí slunnou Sýrii, zbytek hry ale odehrává v nehostinné Sibiři skrývající spoustu překvapení.

Crystal Dynamics do počítačové verze společně s Nvidií přidalo několik zkrášlujících technologií a vylepšení. Třeba lepší nasvícení, detailnější textury země či vzdálených budov a tak podobně. Trailer změny ukazuje celkem detailně.

K dispozici jsou také obě zatím vydaná velká DLC. Za celkem příjemnou cenu 10€ se můžete pustit do Endurance Mode. Lara se zde ocitá pouze s lukem uprostřed sibiřské divočiny, vaším úkolem je hlavně přežít. Musíte shánět jídlo a čas od času se ohřát třeba u ohně. Nechybí ani spousta krypt plných artefaktů. Jakmile máte přežívání dost, stačí si zavolat helikoptéru.

Druhý přídavek stojí stejně a jmenuje se Baba Yaga: The Temple of the Witch. Lara se vydává prozkoumat část Sibiře, kde zmizela beze stopy celá sovětská expedice. Řádí v této části mýtická Baba Jaga? To budete muset zjistit. Nechybí noví nepřátelé, hrobka či luk.

Pro Rise of the Tomb Raider se chystá neoficiální český překlad. Sponzoruje ho obchod Xzone a dostupný má být asi za měsíc. 

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama