Rocksteady se mělo vrátit k Batmanovi
i Zdroj: Rocksteady
Gaming Článek Rocksteady se mělo vrátit k Batmanovi

Rocksteady se mělo vrátit k Batmanovi

Josef Ventrča

Josef Ventrča

Studio Rocksteady mělo oživit Batmana v tradičnějším podání. Možná bude i exkluzivní pro PlayStation.

Reklama

Po propadáku jménem Suicide Squad: Kill the Justice League se podle informací některých insiderů mělo studio Rocksteady vrátit k sérii, která mu naopak přinesla úspěch a slávu. Tvůrci by měli pracovat na novém Batmanovi v tradičnějším pojetí.

Nová hra Batman: Arkham Shadow vyjde ještě letos
i Zdroj: Camouflaj

Nová hra Batman: Arkham Shadow vyjde ještě letos

Fanoušci se konečně dočkali oznámení nové Batman hry. Bude se však jednat o titul pro virtuální realitu. Arkham Shadow vyjde…

S informací přišel podle serveru Insider Gaming leaker Shpeshal Nick. Ten se také domnívá, že Sony má vyjednávat o exkluzivitě pro konzole PlayStation.

„Slyšel jsem, že na tom zase dělají Rocksteady,“ uvedl insider v reakci na sociální siti X. V příspěvku se ptal fanoušků na vysněné studio, které by mělo pracovat na další hře o Batmanovi.

Žádné další informace o tom, co by nová hra o Batmanovi od Rocksteady obnášela, nejsou k dispozici. Navíc je nutné brát v potaz, že informace pochází pouze od jednoho zdroje, a proto je nutné ji brát s rezervou. Vývojáři z Rocksteady, ani vlastnící práv na značku Warner Bros. Games se k situaci nevyjádřili.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama