Rockstar podle všeho plánuje remaster Red Dead Redemption
Gaming Článek Rockstar podle všeho plánuje remaster Red Dead Redemption

Rockstar podle všeho plánuje remaster Red Dead Redemption

Adam Němec

Adam Němec

3. 7. 2023 17:19

Rockstar Games by mohl brzy oznámit remaster Red Dead Redemption

Reklama

Dnes již legendární Red Dead Redemption vyšlo před 13 lety. Pro mnohé fanoušky Rockstar Games tedy bylo překvapením, když se v publikaci jihokorejské ratingové komise objevil název této westernové akce. V komunitě to samozřejmě rozpoutalo vlnu reakcí, většina fanoušků totiž ještě donedávna očekávala brzké oznámení GTA 6 poté, co v loňském roce unikla spousta videí z rozpracované verze hry.

Trailer Red Dead Redemption z roku 2010

Oznámení se prý dočkáme již brzy

Bývalý redaktor IGN Colin Moriarty ve svém podcastu Sacred Symbols, který je dostupný pouze přes Patreon Last Stand Media, potvrdil, že u insidera z Rockstar Games viděl záběry ze zákulisí a oznámení bychom se mohli dočkat velmi brzy, pravděpodobně již v srpnu.

Mohu říci, že jsem viděl potvrzení, že to je reálný. Myslím si, že tohle potvrzení nepotřebujete, ale ozval se mi někdo ze zákulisí a ukázal mi něco, co rozhodně dokazuje, že ta hra přijde. Možná i bezprostředně s oznámením třeba v srpnu. Takže to není moc velký překvapení, nemusím vám říkat, že jihokorejská ratingová komise nehodnotí věci jen tak. Hodnotí věci, co jim někdo pošle.

Toto oznámení vyvrací zprávy z minulého roku, podle kterých byl remaster údajně kompletně zrušen. Dle Colina byly tyto zprávy velmi přehnané a v Rockstar Games na remasteru pilně pracovali. Návrat do kůže Johna Marstona je prý pouze otázkou času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama