riot-rozdaval-bany-konci-3-organizace
Esport LoL Článek Riot rozdával bany, končí 3 organizace.

Riot rozdával bany, končí 3 organizace.

Ondřej Sirovátka

Ondřej Sirovátka

3. 9. 2016 09:07

Renegades, TDK a Impulse už v LCS/CS neuvidíme

Reklama

Riot rozdával bany, končí 3 organizace.

V neděli došlo k oznámení trestů za porušování pravidel hned pro tři organizace ze Severní Ameriky, dvou z League of Legends Chapionship Sereis (LCS) a jedné z Challenger Series (CS). V Renegades docházelo k potížím s placením a celkově nízké úrovně péče o hráče a ostatní členy týmu. Další závažné porušení pravidel došlo ve spojení s CS organizací Team Dragon Knights, kdy mělo vedení obou organizací záměrně poskytovat nepravdivé informace o vzájemném vztahu a výměny hráčů.

Aby se minimalizovalo poškození hráčů, vedení organizací dostalo čas na prodej práv a dokončení přestupů, vše musí stihnout do 18. května. Spolumajitel REN Chris Badawi si vysloužil permanentní zákaz působení v jakékoliv společnosti/týmu/organizaci spojené s Riot Games. Druhý spolumajitel, Christopher Mykles, známý jako MonteCristo  obdržel stejný trest na jeden rok. Tento postih neovlivní jeho práci komentátora.

Chris Shim a Sean Shim z vedení TDK mají podobný trest, ovšem na dobu neurčitou, první žádost o přehodnocení mohou podat v lednu 2019.

Team Impulse je třetí potrestaný. Při březnové rutinní kontrole Riot odhalil, že TiP nemají podepsané kontrakty s hráči, v průběhu celého Spring Splitu nebyl s žádným z hráčů podepsán jedinný kontrakt. Druhým důvodem byl fakt, že v Summer Splitu 2015 hráči nedostali žádnou výplatu a problém s pozdním vyplácením stále přetrvával.

Stejně jako REN a TDK musí i TiP prodat svůj spot do 18. května a k tomu zaplatit pokutu 20 000 dolarů. Přesto, že Chris Badawi odmítá obvinění, jsou již webové prezentace REN i TIP nedostupné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama