Reprezentuj Českou a Slovenskou republiku v CS:GO Community Clash by FACEIT o 23,5 milionů korun
Gaming Článek Reprezentuj Českou a Slovenskou republiku v CS:GO Community Clash by FACEIT o 23,5 milionů korun

Reprezentuj Českou a Slovenskou republiku v CS:GO Community Clash by FACEIT o 23,5 milionů korun

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 11. 2022 00:00

Můžeš se zapojit i do soutěže o hodnotné ceny!

Reklama

Přemýšleli jste někdy nad tím, jaký to musí být pocit hrát obrovský turnaj o miliony korun? Zatímco klasické majory v Counter-Strike: Global Offensive jsou určené pro profesionální týmy, esportová platforma FACEIT společně s kryptoměnovou burzou WhiteBIT myslí i na komunitní hráče. Společně tak oznamují velkolepý turnaj CS:GO Community Clash by FACEIT o více než 23,5 milionu korun!

Princip soutěže je jednoduchý. FACEIT do turnaje pozval velké streamery a známé tváře, kteří vytvořili vlastní klany. Jednotlivé komunity hráčů budou proti sobě bojovat na známé matchmakingové platformě, přičemž nejlepší 4 týmy pojedou na velké offline vyvrcholení ve Španělsku!

Své zastoupení zde uvidí i čeští a slovenští hráči. Do komunitního souboje se zapojí streamer Bladeito, který si pro všechny hráče přichystal také ultimátní odměny od partnerů ASUS, Dáme Jídlo, FADEE a MadMonq.

UKAŽ SÍLU ČESKÉ A SLOVENSKÉ SCÉNY!

Do CS:GO Community Clash by FACEIT se zapojila celá řada streamerů a známých tváří nejen z CS:GO scény. Celkem se v turnaji proti sobě utká 60 klanů, kromě Bladea zde uvidíme klany pod vedením Get_Right, PashaBiceps, f0rest nebo OhnePixel. Proti všem z nich si můžeš zahrát i ty!

Základem tvojí účasti je připojení se do klanu Bladea na tomto odkazu. Abyste byli co nejvíce motivováni, je pro vás připravena speciální soutěž o luxusní ceny! Podle počtu hráčů v československé komunitě se bude postupně navyšovat hodnota všech cen - pokud dosáhneme na 10 000 hráčů, bude se v soutěži rozdávat třeba skin M4A4 Howl za 170 000 korun nebo AWP Fade za téměř 30 000 korun! Vítězové budou vybráni podle jejich frekvence odehraných zápasů a počtu nasbíraných bodů.

Reprezentuj Českou a Slovenskou republiku v CS:GO Community Clash by FACEIT o 23,5 milionů korun

Jakmile budeš připojený v klanu, funguje soutěž jako klasický FACEIT . Pokud dostaneš náladu hrát, zapneš matchmaking – v tomto případě se ale budeš potkávat s hráči z ostatních streamerských komunit, narazit tak můžeš třeba i na takové soupeře jako je Kennys, Get_Right nebo Furious!

Za své odehrané zápasy získáváš klasické ELO, kromě toho ale přidáváš body do celkové klanové tabulky. Základní fáze turnaje probíhá od 15. do 29. listopadu, do vyřazovací fáze postoupí 25 nejlepších komunit – základem je tak začít co nejdříve! Nejlepší 4 týmy z play-off odjedou na finálovou akci ve španělské Valencii, kde zabojují o obrovský prize pool ve výši 23,5 milionů korun!

PŘIHLAŠ SE NA FACEIT A VYHRAJ SKVĚLÉ CENY

Taková šance se neobjeví každý den! Pouze od 15. do 29. listopadu dostaneš unikátní šanci reprezentovat Českou a Slovenskou republiku v rámci celosvětové scény. Přihlaš se do klanu jediného českého zástupce Bladea, buď aktivní, odehraj zápasy a zúčastni se soutěže o obrovské ceny. Ukaž sílu naší scény a pomoz Bladeovi se dostat až do vyřazovací fáze, kde se bude bojovat o více než 23 milionů korun!

Celá cesta Bladea a jeho komunity bude navíc streamovaná na Twitch kanálu Bladeito. Po celou dobu trvání Community Clash zde budou dropovat FACEIT body, které následně můžete na platformě vyměnit za různorodé předměty, ať jsou to skiny do CS:GO, nebo reálně předměty pro hraní!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama