Rainbow Six Siege odhaluje novou limitovanou akci Rengoku
Gaming Článek Rainbow Six Siege odhaluje novou limitovanou akci Rengoku

Rainbow Six Siege odhaluje novou limitovanou akci Rengoku

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 4. 2022 11:18

Inspiruje se japonskou kulturou.

Reklama

Jak už Ubisoft několikrát ukázal, limitované akce v Rainbow Six Siege jsou na rozdíl od konkurence vždy propracované a velice odlišné od toho, co hra nabízí v rámci základní hratelnosti. Tyto eventy jsou očividně úspěšné - vývojáři totiž skrze nový trailer odhaluje akci Rengoku, která se tentokrát točí okolo japonských samurajů.

Hlavním dějištěm bude upravená verze mapy Skyscraper, která se z moderního mrakodrapu přemění do tradičního japonského chrámu. V něm se utkají dva znepřátelené týmy, každý z nich bude disponovat nejen klasickými zbraněmi, respektive pistolemi a brokovnicemi, ale také zvláštností tohoto eventu - vrhacími kunai noži. Dle zvoleného operátora kunai při dopadu vytvoří speciální efekt, ať už jde o oheň, explozi či jed.

Pomocí všech zmíněných předmětů pak musí obránci chránit tři body na mapě, jejichž lokace se ale každé dvě minuty mění. Cílem útočícího týmu je tyto lokace přebrat pro sebe. Samozřejmostí jsou zcela přepracované skiny vybraných operátorů či zbraní. Limitovaná akce Rengoku je dostupná už od dnešního dne, a to až do 17. května. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama