Rainbow Six: Siege na víkend zdarma a s novým eventem
Hry zdarma Článek Rainbow Six: Siege na víkend zdarma a s novým eventem

Rainbow Six: Siege na víkend zdarma a s novým eventem

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

23. 11. 2019 04:24

Pouze do 25. listopadu.

Reklama

Pro ty, kteří nevědí, co dělat přes nadcházející víkend, máme zajímavý tip. Ubisoft opět zpřístupnil Tom Clancy's Rainbow Six: SIege zdarma do pondělí 25. listopadu. Pokud jste tedy někdy přemýšleli o jeho zakoupení, ale nebyli si jistí, zda vás bude bavit, teď máte další šanci si jej bezplatně vyzkoušet na platformách PC, PS4 a Xbox One.

Kromě toho je dostupný i časově omezený event Money Heist, jenž je takovým crossoverem z nového stejnojmenného seriálu od španělské produkce Netflixu. Seriál pojednává o týmu podvodníků, kteří se snaží provést propracovanou a ambiciózní loupež. To napovídá, v čem tento event spočívá. Především ale do hry přináší nové kosmetické úpravy inspirované seriálem.

Během eventu si hráči mohou obléci červené úbory a masky, které jsou stejné jak v novém balíčku pro Vigila a Hibanu, a vyzkoušet si je tak v režimu Hostage v prostorách Banky. Celkově je do hry přidáno osm vychytávek, mezi než patří uniformy, pokrývky hlavy, skiny zbraní a talismany. Již zmíněné balíčky pro Vigila a HIbanu si hráči mohou zakoupit za 1.680 herních kreditů.

Určitě si nenechte tuto akci ujít. Jestliže se vám k tomu Rainbow Six: Siege zalíbí, může se vám hodit i slevová akce Black Friday právě probíhající na Ubisoft Store, kde si základní hru můžete pořídit za pouhých 8 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama