pvz-garden-warfare-2-predstavuje-masivni-backyard-battleground
Gaming Článek PvZ: Garden Warfare 2 představuje masivní Backyard Battleground

PvZ: Garden Warfare 2 představuje masivní Backyard Battleground

Filip Němeček

Filip Němeček

21. 12. 2015 20:46

Nástupce povedené on-line střílečky bude ještě větší, než jsme čekali.

Reklama

PopCap ukazuje další novinku, která z druhého pokračování střílečky Plants vs. Zombies: Garden Warfare dělá ještě větší hru. Nově odhalený režim se jmenuje Backyard Battleground a má jít o největší „Plants vs. Zombies“ svět, jaký jsme kdy viděli.

Tvůrci tento nový režim popisují jako váš personalizovaný domov v bitvě mezi květinami a zombiemi. Na jedné straně obří mapa je základna květin, na druhé zombií a uprostřed bojová zóna, kde neustále dochází ke střetům. Můžete se zapojit do boje, či prostě prozkoumávat okolí.

Při průzkumu narazíte třeba na různé předměty, můžete si zajít na střelnici a soutěžit v žebříčkách. Do tohoto světa lze pozvat až 3 kamarády. Uprostřed lze vztyčit vlajku a spustit tak obranu proti vlnám nepřátel. Nechybí přepínání stran.

V základně potom můžete přizpůsobit vaše postavy. Najdete zde také vaše statistiky a další údaje. Je zde také nástěnka, kde můžete začít výzvy. Zajímavě zní také portály, které vás vezmou na nové mise.

Garden Warfare 2 vychází 23. února pro PC, Xbox One a PlayStation 4. Předchozí díl nalákal přes 8 milionů hráčů, tohle bude zřejmě ještě větší úspěch. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama