Problém s driftingem má i Switch Lite
Zajímavosti Článek Problém s driftingem má i Switch Lite

Problém s driftingem má i Switch Lite

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 9. 2019 15:46

Problém se objevil už po 20 hodinách ve hře.

Reklama

Už před celkem dlouhou dobou jsme vás informovali o rozšířeném problému s Joy-Cony, který se týkal tzv. driftingu. Tento problém způsoboval to, že i přes žádný reálný pohyb s páčkami si hra (či konzole) myslela, že se s páčkami hýbe. No a i když by si většina z nás pomyslela, že by se Nintendo pustilo do rozsáhlého zkoumání a nápravě, vypadá to, že nikoliv. Nintendo Switch Lite totiž trpí stejným problémem.

Nová odlehčená konzole vyšla před necelým měsícem, a vypadá to, že na tento problém je ještě náchylnější, jelikož už po této době se ozvali uživatelé s tím, že tento problém zaznamenali.

Přes víkend jsem dohrál Link’s Awakening na mém Switch Lite. Do hry sem nedal více jak 20 hodin, a už se začaly objevovat problémy s driftem.

Tak zní text jedné z několika žalob, které vlastníci Switch Lite na Nintendo podali. Velký problém s novou verzí Switche je totiž to, že se u něj Joy-Cony nedají oddělat, jsou totiž ke konzoli připevněné napevno. Hráčům tak nezbývá nic jiného, že problém přežít, a nebo se soudit o reklamaci či vrácení peněz. Tudíž těm z vás, kteří si Switch plánovali zakoupit, bychom doporučili počkat, dokud se celý problém nevyřeší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama