Probíhá Harvest Festival ve World of Warcraft: Classic
Gaming Článek Probíhá Harvest Festival ve World of Warcraft: Classic

Probíhá Harvest Festival ve World of Warcraft: Classic

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

13. 9. 2019 04:29

Jezte, pijte a zabíjejte, jen co hrdlo ráčí.

Reklama

Hráči World of Warcraft: Classic se po poměrně krátké době dočkali už prvního speciálního eventu ve hře - Harvest Festivalu. Tato nenasytná přehlídka pití, jídla a ohňostrojů se každoročně slaví na počest padlých hrdinů Hordy a Aliance. Kromě spousty občerstvení, které je zde zdarma, mohou hráči získat i slušnou nálož zkušeností (XP) za splnění festivalového questu. Jak dlouho tato událost potrvá, zatím není jasné kvůli absenci kalendáře pro Classic, nicméně ve WoW: Battle for Azeroth bude trvat týden, takže minimálně do 15. 9. by měla být aktivní.

Výše zmíněný úkol spustíte u určitých NPC na místě, kde se festival pořádá, tedy pro Hordu je to před Orgrimmarem a Aliance holduje obžerství před Ironforge. Jedinou podmínkou je mít minimálně 30. level. Za splnění questu dostanete až 6.000 XP, což se při složitosti a délce levelování v Classicu opravdu hodí. Jako bonus vám poté přijde do pošty Bounty of the Harvest, který můžete použít jednou za dvanáct hodin a vygeneruje vám čtyři typy Harvest jídel.

Probíhá Harvest Festival ve World of Warcraft: Classic

A o čem, že tento úkol vlastně je? Stoupenci Hordy dostanou předmět Grom's Tribute, s nímž musí doputovat k památníku Groma v Demon Fall Canyon na východě Ashenvale. Zde vzdají hold hrdinovi Hordy - Gromu Hellscreamovi. Na oplátku při odevzdání questu dostanou The Horde's Hellscream, což je kniha pojednávající o heroickém skutku tohoto padlého válečníka.

Hráči Aliance se pro změnu musí vydat s Uther's Tribute ke hrobce Uthera Lightbringera ve Western Plaguelands, kde mu taktéž vzdají hold. Za splnění a odevzdání úkolu obdrží knihu For the Light!. Pro hráče s nižším levelem se jedná o trochu obtížnější úkol, jelikož Western Plaguelands je oblast vhodná od 50. úrovně a hrobka se k tomu nachází skoro až na konci této lokace. Rozhodně si cestou užijete spoustu "zábavy" s všude přítomnými pavouky a mrtvými zvířaty.

Probíhá Harvest Festival ve World of Warcraft: Classic

Stoly plné jídla a pití před městy Orgrimmar a Ironforge rozhodně potěší hráče, kteří si mohou zadarmo pobrat 20 kusů každého z níže zmíněných pokrmů. Ty vám k tomu obnovují 2% many i zdraví každou vteřinu, navíc nejsou časově omezeny.

Kdo chce vzdát čest památce zesnulým ve velkém, může si u NPCček, které rozdávají úkoly, také zakoupit rachejtle různého druhu. Ty nejsou časově omezeny, takže si je můžete ponechat na další festivaly či oslavování dosažení maximálního levelu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama