Na remaku Prince of Persia: The Sands of Time pracuje další studio
i Zdroj: Ubisoft
Gaming Sands of Time Článek Na remaku Prince of Persia: The Sands of Time pracuje další studio

Na remaku Prince of Persia: The Sands of Time pracuje další studio

Monika Kočicová

Monika Kočicová

4. 6. 2024 12:00

Ubisoft pověřil další tým pracemi na předělávce populární akční plošinovky Prince of Persia: The Sands of Time. Kanadské studio pomůže s technickou stránkou hry.

Reklama

Vývojářské studio Ubisoft Toronto dnes v novém příspěvku na sociální síti X potvrdilo, že se připojuje k vývoji hry Prince of Persia: The Sands of Time. Tým uvedl, že kolegům z Montrealu pomůže s kreativitou, odbornými znalostmi a nejnovějšími technologiemi.

Ubisoft měl v tichosti pohřbít značku Watch Dogs
i Zdroj: Ubisoft

Ubisoft měl v tichosti pohřbít značku Watch Dogs

Série Watch Dogs skončila. Známý leaker tvrdí, že společnost Ubisoft v tichosti ukončila podporu značky a v budoucnu se s ní…

25. 4. 2024 14:00

Podle serveru Insider Gaming to pro titul znamená významný krok vpřed. Není ale jisté, zda výpomoc nějakým způsobem uspíší potenciální vydání. To je totiž podle předchozích zpráv zahraničních novinářů daleko. Alespoň tak usoudili podle snímků, které jim poskytli lidé blízcí vývoje.

Na remaku The Sand of Time se pracuje už dlouhou dobu, což je zapříčiněné i častými problémy a změnami vývojářů. Od roku 2022 na něm pracují lidé z Ubisoft Montreal. Na bližší podrobnosti o hratelnosti a podobně se stále čeká.

Naopak studio z Toronta mělo dosud pracovat na remaku špionážní střílečky Splinter Cell. Fanoušky přesun k Prince of Persia znejistil, jelikož Ubisoft neupřesnil, zda to znamená, že předělávka akce s agentem Samem Fisherem je u konce, nebo jestli taky došlo k zastavení výroby. I na tyto informace se musí počkat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama