Příliš velké sousto: MOUZ roznesli OG na kopytech
Esport CS:GO Článek Příliš velké sousto: MOUZ roznesli OG na kopytech

Příliš velké sousto: MOUZ roznesli OG na kopytech

Michael Douša

Michael Douša

5. 10. 2022 07:43

Není ale třeba věšet hlavu, další šance pro OG přichází už dnes

Reklama
Není ale třeba věšet hlavu, další šance pro OG přichází už dnes.

Včerejšek nebyl nejlepší den pro Adama "NEOFRAG" Zouhara. Ačkoliv si jeho izraelský spoluhráč Shahar "flameZ" Shushan vystřílel druhý největší počet killů na Vertigu, sestava OG na evropský mix MOUZ prostě neměla. Sám NEOFRAG si přihrál pouhých 8 killů ku 19 smrtem.

Není ovšem čas plakat nad rozlitým mlékem. Dnes je nový den a na OG čeká  na kvalifikaci na Major o něco jednodušší soupeř, polští Illuminar. Ti včera utrpěli velmi bolestivou prohru proti Natus Vincere, a ačkoliv budou mít chuť si napravit skore, z pozice 77. nejlepšího týmu světa si nemohou příliš vyskakovat a pro OG by tak měli být jednoduchým soustem. Tento zápas by měl začít ve 14:45.

MOUZ ovšem budou dnes mít na talíři o něco větší oříšek. Zmiňovaní Natus Vincere si do druhého kola vylosovali právě sestavu se slovenskou hvězdou Davidem "frozen" Čerňanským, kde se opět světové dvojky napasovaly do pozice favoritů. MOUZ ale moc dobře ví, zač je toho loket, takže mají šanci zvrátit zápas ve svůj prospěch. Tenhle mač započne plánovaně v 19:45. Kde sledovat? Jako vždy na Twitchi na kanále ESL_CSGO. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama